Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odebrat vadný program

Od: sniper odpovědí: 4 změna:

Zdravím,tato otázka navazuje na dotaz Velmi pomalé PC.Sice jsem jej úspěšně "odsekal",ale zřejmě se smazalo něco,co nemělo a nyní mi Nero 7 nefunguje tak,jak by mělo.Nelze jej odinstalovat ani opravit,stále má problém s nějakou chybějící databází.Jak tedy můžu program odebrat se vším všudy,abych se jej mohl pokusit znovu nainstalovat?Díky moc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Když už nic nejde, tak přes "DOS", příkazový řádek. Třeba vypnout veškeré ochrany.

bena*
hodnocení

0x

Zkuste použít utililtku Nero General Clean Tool. Ten Nera odinstaluje. Poté restartujte počítač, projeďte ho CCleanerem (hlavně Registr) a Nero znovu nainstalujte.

sniper
hodnocení

Bohužel s Nero 7 byly i při využití vašich rad stále problémy,tak jsem se pokusil nainstalovat Nero 10 a zjistil jsem,že je problém s Microsoft NET Framework a rád bych jej odebral z programů a zkusil znovu nainstalovat,což mi bohužel není dovoleno,jelikož jsou na něm závislé další programy.Jak dál to tedy můžu řešit?

bena*

No, asi nemá cenu zkoumat příčinu. Já bych zazálohoval důležité dokumenty na CD/DVD/USB a připravil si instalační CD a klíč produkt key k Windows a udělal bych úplně novou čisotu instalaci.

Po nové instalaci Windows bych nainstaloval pokud by bylo třeba ovladače ke komponentám jako je tiskárna, webkamera, atp.

Pak bych uričtě jako druhý krok udělal aktualizace počítače - START>Všechny programy>WIndows Update (hlavně nainstalovat Service Packy, nejnovější verzi Internet Exploreru a další aktualizace). Pak samozřejmě počítač zabezpečit antivirem, antispywarem a firewallem. Poté obnovit ze záloh dokumenty a nainstalovat další programy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]