Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych zrušit již nepoužívanou mailovou adresu na "@RAZDVA.CZ". Nikde jsem nenašel, jak postupovat. Jde to vůbec?
Podobne veci neresim, neplynou mi z nich zadne povinnosti ci zavazky, tak je necham jednoduse byt, oni casen "vyhniji" sami.
Jenže tahle "vyhnívá" už dýl, než rok. Zkoušel jsem jí ignorovat (hodně měsíců), ale nic se nedělo. Dneska jsem do ní znova nahlédl, bylo tam několik desítek mailů, které se měly automaticky přeposlat jinam, ale nestalo se. Pokud nebude existovat, bude odesílatel upozorněn, že má špatnou adresu a nebude si myslet, že jsem jeho mail četl. (Všechny potenciální odesílatele jsem několikrát upozorňoval na změnu mého mailu, někteří jsou nepoučitelní).
Potom tedy kouknete na
napoveda.centrum.cz/...
Pokud chcete zrušit vaši mailovou schránku, prosím kontaktujte helpdesk na mailu helpdesk@centrum.cz, který vám poskytne potřebné informace.
Jo, tak jsem to udělal. vyplnil jsem a odeslal dotazník (dokonce 2x), ale zatím se nic neděje. takže čekám. Uvidíme.
Tak už se něco děje. Po několika hodinách od odeslání žádosti přišla informace, že na tom pracovníci budou pracovat v nejbližší době. Proboha, to je to tak složité? Založit novou adresu trvá pár vteřin.
Já jsem ji měl zrušenou asi za 3 minuty.
Napsal jsem na ten uvedený email,obratem (během několika minut) mi přišel odkaz na nějaký formulář,ten jsem vyplnil,potom jsem poslal ještě jeden email na nějakou emailovou adresu v určitém tvaru a tuším,že bylo hotovo.Nepamatuji si přesně ten postup,ale vím,že to bylo hrozně rychlé.
Tak uplynulo dalších pár dnů a nic. Odeslal jsem žádost znova (potřetí, či počtvrté?) a opět mě kdosi ujistil, že žádost obdrželi a "pracovník se jí bude co nejdřív zabývat".
Ale věř, že tady ti to nikdo nevyřeší. Pokud má oficiální podpora tento laxní zvůsob tak s tím stejně nic nenaděláš. Je to freemail, nic neplatíš a podle toho jednají. Mimo přeposílání bych nastavil i automatickou odpověď na každý mail se zněním- Dobrý den, tento email již nepoužívám a snažím se ho zrušit, veškeré emaily prosím posílejtena blablabla. Děkuji za pochopení
Když jsem zkusil vstoupit na www.razdva.cz,tak jsem byl přesměrován na přihlášení do emailu na Centrum.cz.
Takže bych zkusil postupovat jako při zrušení emailové schránky na www.centrum.cz.
Atlas.cz, Centrum.czV nastavení tohoto emailu volbu pro smazání schránky nenaleznete, emailová schránka se zruší automaticky, pokud si 30 dní nevybíráte poštu a žádným způsobem nekontrolujete nové došlé zprávy, ani se nepřihlašujete na Atlas, případně Centrum. Druhou možností je kontaktovat správce na emailu helpdesk@centrum.cz.
Také jsem tento proces podstupil a nemůžu si stěžovat.Kontaktoval jsem správce na výše uvedeném emailu,poté mi přišly instrukce a za pár minut byl email zrušen.
Pokud je nepoužívána,tak by se měla po někoika měsících zrušit automaticky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.