Nejste přihlášen/a.
Ahoj,asi taková zbytečná otázka,ale lze nějak nastavit TV,starší 50hz ke konzoli?Samozřejmě že nebude nikdy tak kvalitní obraz,ale jestli když se třeba něco stáhne,nebo přidá,tak o vypadá krapet lépe?Dík..
Otázka zněla: CO JE TO "SD"? A jaké to má vstupy. Bez základních informací nemůžeš čekat žádnou odpověď.
Stará klasická plochá TV,není širokoúhlá..Má výstupy na 2 x scart,pak jednou normálně na ty konektory bez scartu,ale také na AV,nevím jak se jmenuje a S Video..Má myslím 50hz,rozčilujou mě třeba už jen duchové..Tak prosím,jestli to nejde nějak poladit..Děkuji..
Možná by bylo jednodušší napsat značku a typ TV. Zdejší odborníci už si další najdou a pak se můžou k otázce vyjádřit.
Tak nic. Myslíš, že tu sedí odborníci 24 hodin denně a čekají, až se zeptáš? Ma té tvé televizi je 2x SCART a 3x CINCH. Jaké jsou možnosti připojení konzole to nevím, právě proto musíš vyčkat až si otázku přečte někdo, kdo s tím má praktickou zkušenost.
Ne, to bych netvrdil Dá se jistě najít kvalitní kabel i v nižší cenové relaci. Důležité je, aby měl kabel dostatečné stínění. Chtěl jsem jen upozornit na to, že čekat vynikající obraz od kabelu za "deset korun" jenž má tloušťku tkaniček od bot prostě nelze.
Ještě by jsem se rád zeptal,ten kabel přenáší obraz i zvuk,nebo ne?
doplněno 06.02.11 21:42:A teď když tady o tom ještě čtu,půjde mi na té mojí TV,viz nahoře.. Protože všude píšou že to musím ta TV podporovat,jestli jsem to dobře pochopil,tak ten scart se strčí do TV a ten druhý konec do PS3,nevím proč by to nemělo jít..
Podle toho co píšou tady,by to jít mělo,ale chci se opravdu ujistit..
Ta uvedená televize konektor SCART má, dokonce dva a o kabelu jsem ti už psal. Co ještě potřebuješ víc poradit?
No píšou o tom,že TV musí podporovat scart rgb,což mi přijde to samé,ale chtěl jsem se ujsitit..
Když má TV SCART konektor ještě neznamená, že v něm má zapojený RGB vstup, může mít v něm zapojený jen kompozitní video vstup - pozor na to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.