Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám mobil samsung sgh e-250 a chtěla bych se propojit s pc přez usb kabel,ale nemám instalační cd,v notebooku mám program millenium.Nemůžu najít na internetu žádný program ke stažení,aby mi to šlo.Když to propojim,tak mi to napíše že byl nalezen nový hardware,ale dál nic!Pomůžete mi prosím někdo krok po kroku jak to mám udělat?Děkuji a přeji krásný den
Teď jsem to zkoušel.Kliknete na černý nápis Software a pak máte dvě možnosti,co si nainstalovat.V tabulce kliknete úplně vpravo na symbol (pod nápisem File).
Nevím co už dělám špatně?Dala jsem instalovat obě dvě ty přímé linky,co jste mi napsal .Po instalování mi to napsalo,že TENTO OPERAČNI SYSTEM NENI PODPOROVAN!Tak už nevím co jak mám dělat.Pomůžete mi někdo prosím?
Tak s tím asi nenaděláš nic. Bohužel tvůj systém není uveden s seznamu podporovaných operačních systémů.
Dá se to nějak zjistit?Je mi ale divný,že fotoaparát připojim k pc,mobil přez usb nepřipojim,to je divné?Děkuji za odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.