Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Zjistila jsem, že PC mi hrozně zpomalí jednou za čas svchost.exe. Nalezeno ve správci úloh, CPU na 100%. Nevím co to je, nač to je a tak nevím, co se stane, když to vypnu. Poradíte?
Soubor Svchost.exe se nachází ve složce %SystemRoot%System32. Při spuštění zkontroluje proces Svchost.exe část registru související se službami a vytvoří seznam služeb, které je třeba načíst. Může být spuštěno více instancí procesu Svchost.exe současně. Každá relace procesu Svchost.exe může obsahovat skupinu služeb. Je tedy možné spouštět jednotlivé služby, podle toho, jakým způsobem a kde je spuštěn proces Svchost.exe. Uspořádání služeb do skupin umožňuje lepší řízení a snadnější ladění.
Děkuji moc. Stany, mě to dělá problém třeba u otevírání tabulky v excelu. Je dobré ho alespoň na tu chvilku vypnout?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.