Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Restartovani PC pri hrani hre nebo prt screen

Od: danny* odpovědí: 2 změna:

Dobry den,

kamarad by potreboval poradit :

Takže začalo to tim když jsem chtěl spustit hru a naskočila mi tam modrá smrt, takže automatický restart pak jsem to zksuil znovu a znovu modrá smrt restartovalo se to a napsalo mi to při načítání window, že systém nemohl najít předchozí dokumenty, takže se mi všechyn věci smazaly...poté se počítač začal strašlivě moc zpomalovat až jsem ho musel celej formátovat a takhle se mi to stalo asi tak po 7 přibližně pokaždý za měsíc se toto stane tak mi došla trpělivost a rozhodl jsem s enapsat sem jsem proti tomudle bezmocnej až tak se v PC nevyznam..
nezjistil by nekdo co s tim je? ani print screen nemuzu udělat..
dekuji predem za odpoved, Daniel Sonnleitner

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkusíme proklepnou pevný disk. Stáhni si program HDDScan a zjisti, jestli je ve SMART vše v prořádku:

slunecnice.cz/...

Dál udělej test disku (v pravo nahoře označit položku Verify a spustit)

hodnota u položky Bads musí po testu zůstat nulová.

danny*
hodnocení

ok dekuji moc, reknu to kamaradovi :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]