Nejste přihlášen/a.
nejde spustit centrum zabezpečení u win 7. udělal jsem toto - Start-Nástroje pro správu-služby, ale když kliknu na služby, píše mi to - Jeden nebo několik prvků activeX nelze zobrazit.
Možné důvody:
1-Aktuální nastavení zabezpečení neumožnují na této stránce spouštět ovládací prvky activeX.
2-Zablokovali jste vydavatele jednoho nebo několika ovládacích prvků.
Důsledkem toho nebude stránka pravděpodobně zobrazena správně.
tudíž se do služeb a změně v nich nedostanu, zobrazí se mi prázný prostor. poradíte, prosím, co mám dělat?
děkuji moc, jirka pohlídal - jiripohlidal@seznam.cz
jo, na panelu dole na základní obrazovce mám samozřejmě praporek s červeným křéžkem a ten chce spustit centrum akcí, což mi jaksi nejde.
tady je, i když nevím... jak sem vložím obrázek? zaškrtnul jsem, že jej chci vložit, ale nenabízí mi to možnost jej sem dát.
vlezl jsem do 0 a pak změnit 1200 a ať jsem dal 0 či jedničku, nic se nezměnilo. jaký znak myslíš?
tak se mi centrum zabezp. podařilo - automaticky(zpožděné spuštění), ale zase to vyplo avast.
vždycky se mi to centrum zabezpečení podaří zapnout, ale po několika vteřinách se opět vypne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.