Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Centrum zabezpečení a activex - win 7

Od: unego65* odpovědí: 20 změna:

nejde spustit centrum zabezpečení u win 7. udělal jsem toto - Start-Nástroje pro správu-služby, ale když kliknu na služby, píše mi to - Jeden nebo několik prvků activeX nelze zobrazit.
Možné důvody:
1-Aktuální nastavení zabezpečení neumožnují na této stránce spouštět ovládací prvky activeX.
2-Zablokovali jste vydavatele jednoho nebo několika ovládacích prvků.
Důsledkem toho nebude stránka pravděpodobně zobrazena správně.
tudíž se do služeb a změně v nich nedostanu, zobrazí se mi prázný prostor. poradíte, prosím, co mám dělat?
děkuji moc, jirka pohlídal - jiripohlidal@seznam.cz
jo, na panelu dole na základní obrazovce mám samozřejmě praporek s červeným křéžkem a ten chce spustit centrum akcí, což mi jaksi nejde.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus postupovat podle této rady:

support.microsoft.com/...

Kdyby to nepomohlo, dej sem obrázek této větve registu Windows:

ulozto.cz/...

unego65*
hodnocení

to jsem i udělal -
Metoda 1
Klepněte na tlačítko Start, klepněte na příkaz Spustit, zadejte příkaz regedit a klepněte na tlačítko OK.
Rozbalte následující podklíč registru:
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionInternet Settingsones
V pravém podokně klepněte pravým tlačítkem myši 1200 a klepněte na příkaz změnit.
Do pole Údaj hodnoty zadejte 1 nebo 0 přepsat existující hodnotu 3. Poté klepněte na tlačítko OK., ale ať jsem tam dal 0 nebo 1, výsledek je stejný, nic se neděje a hláška v - Start-Nástroje pro správu-služby je tam stále stejná.
Udělej obrázek tohoto klíče v registru:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\
unego65*
hodnocení

tady je, i když nevím... jak sem vložím obrázek? zaškrtnul jsem, že jej chci vložit, ale nenabízí mi to možnost jej sem dát.

unego65*
27.01.11 21:15
hodnocení

tady je.

Centrum zabezpečení a activex - win 7

Bezva, je tam odspodu 4 - 3 - 2 - 1 - 0 ...a ten znak nad tím je co?

unego65*
hodnocení

vlezl jsem do 0 a pak změnit 1200 a ať jsem dal 0 či jedničku, nic se nezměnilo. jaký znak myslíš?

unego65*
hodnocení

jo, to je L

Takže celou tu položku s "L" smazat aby tam zůstala pouze čísla 0 až 4 a restartovat a vyzkoušet.

unego65*
hodnocení

zkusím a dám vědět.

unego65*
hodnocení

tak, jsem ve správci zařízení a ve službách, ale nějak jsem zapomněl, co tam mám změnit.

Nerozumím...

unego65*
hodnocení

tak se mi centrum zabezp. podařilo - automaticky(zpožděné spuštění), ale zase to vyplo avast.

Nemáš Avast ve verzi s Firewallem? Neblokuje se to navzájem?

unego65*
hodnocení

ne, mám frre verzi

unego65*
hodnocení

vždycky se mi to centrum zabezpečení podaří zapnout, ale po několika vteřinách se opět vypne.

unego65*
hodnocení

dopadlo to takhle, spustit není možné.

Centrum zabezpečení a activex - win 7 #2

Zkus ještě snížit úroveň zabezpečení v Internet exploreru:

manuals.kerio.com/...

unego65*
hodnocení

dal jsem tam nejnižší, ale centrum zabezpečení se mi vždy zase vypne a avast se rozběhne.

unego65*
hodnocení

pak mi avast zase naběhne a centrum zabezpečení je opět vypnuté a tak pořád dokola.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]