Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nahlásit falešný profil na facebooku

Od: notickadrdova odpovědí: 3 změna:

Chtěla bych se zeptat,někdo vytvořil na fb profil,důkaz nato nemám ale mám tušení kdo by to mohl být,na profilu jsou moje a přítele oplzlé fotky,někdo by to bral jako dobrý vtípek,ale já to beru jako urážku,co dělat v případě že chci daný profil smazat nebo zablokovat?děkuji za každou radu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vraxan*
hodnocení

2x

Najeďte si na daný profil a tam máte tlačítko "Nahlásit/blokovat tuto osobu" po kliknutí zvolte "Falešný profil" a z rolovacího menu vyberte možnost "Vydává se za mně nebo za někoho jiného".

notickadrdova
hodnocení

moc děkuji za odpověď,ale ještě než to udělám bych ráda věděla jestli se dá zjistit přez registraci kdo ten profil udělal,jde mi oto abych takový oplzlosti nenalézala pořád,takže bych ráda věděla proč dotyčný tohle dělá a mohla si sním promluvit,samozdřejmně bez důkazu to udělat nemůžu,jsem v pátém měsíci těhotenství a tak bych ráda vědělajestli to někdo mínil jako špatný vtip nebo je to něco dějme tomu jako vyhrožování?ale zase je to velmi osobní a ráda bych tento problém vyřešila,děkuji

vraxan*

No...zjistit asi cestou oznámení na policii. Mluvíte o možném "vyhrožování" to už by bylo celkem vážné (záleží samozřejmě na okolnostech, nevím co tím myslíte) takže možná i přes (ne)schopnost a liknavost policie by tam s tím vzhledem k okolnostem něco dělali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]