Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nahrávat komentáře we Windows movie maker

Od: soina* odpovědí: 1 změna:
Dobrý den. Natáčím vlastní dokument o přírodě a chtěla jsem ho ve Windows movie makeru "nadábovat". Klikla jsem na "nahrát mluvený komentář" a mluvila. Nenahrálo se však nic, jen jakési šumnění. Mluvila jsem do mikrofonu, který používán na Skype, ale na Skype nefungoval. Jsou u něho i sluchátka a když si pouštím hudbu, sluchátka normálně fungují. I u Skype jimi slyším, ale druhý člověk neslyší mě. Jak jsem tedy nahrávala, pustila jsem nahlas hudbu z internetu a spustila nahrávání komentáře. Hudbu to nahrálo pěkně, ale mně ne, což mě mrzí. I když křičím, přístroj vůbec nic nenahraje. Nevíte čím to může asi být? Lze to nějak opravit? Mooc prosím poraďte, předem mooc děkuji za každou odpověď!

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepini
hodnocení

0x

Pravděpodobně nebude zapnut záznam zvuku v ovladačích zvuku. Záleží na použitém systému pro Windows XP je dole vpravo ikonka hlasitosti, kterou když otevřete pravým tlačítkem myši nabídne dvě možnosti "Otevřít ovladač hlasitosti", kde musí být zaškrtnuta položka MIC případně ho upravit nebo "Upravit vlastnosti zvuku", kde v záložce hlas v poli Záznam zvuku zjistíte více. Jinak je to samé i v Start - nastavení -ovládací panely - Zvuky a zvuková zařízení.

Hodně zdaru

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]