Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi skype

Od: lena36* odpovědí: 5 změna:

založila jsem sinový účet na skype ale nejde mi tam připojit kontakty,musím zaplatit poplatek nebo proč to nejde.pořád se mi tam objevuje selhalo připojení,ale internet je připojen,tak nevím...poradte

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

4x
Žádný poplatek platit nemusíš. Přihlásit se můžeš bez problémů?doplněno 23.12.12 11:27: Zkus ten program přeinstalovat.doplněno 23.12.12 13:48: Nemáš Internet Explorer nastavený na "režim offline"? Zkus v něm otevřít následující odkazy: apps.skype.com/... apps.skype.com/...
lena36*
hodnocení

tak proč mě to nejde...

iz*

V přihlášení přes Skype bývá nejčastější chybou špatné zadání přihlašovacího jména nebo hesla (např. prohození velkých a malých písmen).

Přihlašujete-li se přímo na webu, může být problém v nastavení prohlížeče (povolení cookies, javascriptu, ...)

Jde-li o nový účet, může chvilku trvat, než se můžete poprvé přihlásit. (Potvrdila jste už registraci kliknutím na odkaz v potvrzovacím e-mailu?)

Zkuste nám problém popsat podrobněji, případně přesně opište, co Vám to píše.

praivo*

Z dotazu jsem pochopilm že s přihlášením problém není, ale že jí nejsou přidat nové kontakty.

hodnocení

0x

Možná se musíte se starým účtem nejdřív odhlásit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]