Neznám tento program ,ale nemuže to být omezení z důvodu např. registrace (program je potřeba zaregistrovat,pak se otevře další funkce),Není to demo? A tak dále .Nebo to prostě neumí.Jak jsi dospěl k tomu že tam jde více než 56?
patrol46*
Protože jsem si musel nechat přeinstalovat Windows a před tím jsem tam ten Graber měl a dělal jsem mp3 na 192 i na 256 jenže už nevím jak jsem na to přišel
Kde je chyba? Do detailu nevim,nepoužívám ho ale pročti si tohle: slunecnice.cz/... hlavně tu diskuzi- ta verze by měla být free a měl by se tam doinstalovat ten kodek. Netušim co máš za verzi ty,ale údajně by to běhat mělo,hele tady hned první reakce: stahuj.cz/... dovolim si raději citovat tu část: ...Ak chcete trocha kvalitnejsi rip, stiahnite si Lame a skoporujte ho do priecinka Audiograbberu, potom uz len v nastaveniach /Settings-MP3 Settings/ zvolte Lame namiesto Fraunhoffer alebo OGG a mozete mat lepsiu kvalitu mp3 suborov...
patrol46*
Moooooooocccccc ti děkuju už to fičiiiii moc díííkkkkk!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.