Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Audiograber

Od: patrol46* odpovědí: 6 změna:
Mám takový problém nainstaloval jsem si Audiograber ale nejde mi tam nastavit větší kvalita mp3 než 56 kBit/s kde je problém?Díkkkkk

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alias75*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Neznám tento program ,ale nemuže to být omezení z důvodu např. registrace (program je potřeba zaregistrovat,pak se otevře další funkce),Není to demo? A tak dále .Nebo to prostě neumí.Jak jsi dospěl k tomu že tam jde více než 56?
patrol46*
hodnocení

Protože jsem si musel nechat přeinstalovat Windows a před tím jsem tam ten Graber měl a dělal jsem mp3 na 192 i na 256 jenže už nevím jak jsem na to přišel

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Kde je chyba? Do detailu nevim,nepoužívám ho ale pročti si tohle: slunecnice.cz/... hlavně tu diskuzi- ta verze by měla být free a měl by se tam doinstalovat ten kodek. Netušim co máš za verzi ty,ale údajně by to běhat mělo,hele tady hned první reakce: stahuj.cz/... dovolim si raději citovat tu část: ...Ak chcete trocha kvalitnejsi rip, stiahnite si Lame a skoporujte ho do priecinka Audiograbberu, potom uz len v nastaveniach /Settings-MP3 Settings/ zvolte Lame namiesto Fraunhoffer alebo OGG a mozete mat lepsiu kvalitu mp3 suborov...
patrol46*
hodnocení

Moooooooocccccc ti děkuju už to fičiiiii moc díííkkkkk! :)
Neni vůůůůůbec zač...stačí se zeptat *smich*

marcell*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Stáhni si LAME ENCODER a hoď ho do adresáře. Pak už ti to půjde i na vyšší kvalitu. Pak ho v tom programu jen povol. To je celý problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]