Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký použitý NTB do 10 000?

Od: wnc odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,chtěl bych Vás poprosit o radu,jaký byste koupili notebook do této ceny?Dost se mi líbí značky jako Dell,IBM( i když ten design moc ne,ale mě jde spíš o praktičnost)a možná i HP.Nemám moc dobré zkušenosti s Asus -měl jsem ho před 3 lety a pořád se tam něco rozbíjelo,a neuvěřitelně se přehříval.O aceru nic nevím,ale přijde mi to jako dost levná značka(nemusí to být pravda).

Tohle je to co od toho požaduji (i když s touhle cenou si vymejšlet nemůžu) : procesor nejlépe Core 2 Duo,nebo i3 (ale to na 90% neseženu,takže přinejhorším i Core Duo,ale určitě ne Pentium 4 apod.) RAM 1GB+ (nejlépe 2GB) grafika nějaká trošku slušnější,ale moc na tom nezáleží (pokud by bylo něco na úrovni GF 7025,bylo by to OK) Výdrž není zase tak důležitá (většinou bych to měl v zásuvce) Wifi (spíše ano,ale dal by se koupit adaptér) HDD 60GB+

Webkamera -hodí se ,ale nutnost to není

Display -ideál by byl 17" nebo 16,6" ,ale minimun je 13" (žádný netbook opravdu nechci)

NTB bych používal do školy,na filmy a možná nějaké to občasné hraní (nic náročného jako GTA IV ,ale samozřejmě by mi to nevadilo).

Vím,že mám dost přehnané požadavky na tu cenu,ale byl bych velice rád,kdyby se něco našlo.Díky všem

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x
wnc
hodnocení

Wow...za tu cenu ,se mi to zdá jako dost dobrá konfigurace ;),ale má trošku menší displej (i když vím,že jsem psal ,že minimum je 13" a to pořád platí).Ještě se rozmyslím,ale můžete nadále psát tipy .Díky

wnc
hodnocení

Chtěl bych se zeptat jestli je nějaký velký výkonnostní rozdíl mezi i3 a C2D?Vyplatí se teda zaplatit si 2000 za Core i3?

Co říkáte na tenhle NTB: czechcomputer.cz/... s Gigabyte nemám u notebooků žádnou zkušenost,takže opravdu nevím.

vosikac*

Cena je nízko ohledně absence operačního systému;)

wnc
hodnocení

Ok...OS není problém...doma mám několik distribucí Linux a orig.Windows 7 .

Ještě bych se chtěl zeptat na Lenovo Thinkpad SL410? Zdá se mi to ,jako výborný NTB (už proto,že je to Thinkpad;) )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]