Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Call of duty 2 vs Direct x

Od: jamby* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den mám windows xp intel 3.2 procesor 1gb ram ddr 2 a bohuzel integrovanou grafiku

915GM Express Chipset ale chtěl sem hrat call of duty 2 po internetu a tak sem ho nainstaloval a nejde mi spustit :( ale pise mi to pri spusteni chybu Directx(R) encountered and unrecoverable error Check the Directx(R) FAQ for possible solutions ...Jestli se jedna o directx ten mám nevím proč to nejde zpustit jestli nekdo vite prosim poradte budu moc vděčnej diky moc mějte se

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus nainstalovat poslední DirectX knihovny. Obávám se ale, že ti i tak na integrované grafice tato hra nepojede:

slunecnice.cz/...

honzyck
hodnocení

0x

a) musite mit grafiku kompatibilni s directx .9.0.c ktera je vetsinou jen na skladanych pc takze řešením může být nova grafika.

b) možná jde problém vyřešit pomocí nové instalace DX9, ty DX9 k hrám na instalační CD jsou jen určité knihovni které jen přírůstaj k DX9 ve Windowsu ale neopráví jej ty stáhni na slunečnici ( slunecnice.cz/...) nebo ve svém internetovém prohlížečí napiš (DirectX 9) a zkus hledat neco co je za názvem, většinou je nějaký (název) a potom je anglicky (měsíc)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]