Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows XP problem

Od: misak* odpovědí: 5 změna:

Ahoj potrebuju poradit od nekoho kdo pocitacum hodne rozumi,Mam na pocitaci nainstalovane 2 OS(Vista ultimate a Xp) vistu jsem vzdy pouzival na programi prace atd. a xp na hry atd protoze na viste se mi vsecky strasne sekaji a ja nevim proc,Ale oto ted nejde,Proste na Xpecku se mi to zacinalo trochu sekat ty nektere hry(napr. PES 08)a tak sem musel snizit detaili ale to asi nebude tou grafikou protoze ono to dycky jelo i na max detaily,pak to zase se zaao sekat a za 20minut to zase jelo normalne,jelikoz sem uz nevedel co s tim tak sem si stahl GAME XP ktery ma po nastaveni optimilizovat system tak aby se dali hrat i hry ktere by normalne poitac nezvladl tak sem to spustil a najednou se mi vipl PC kdyz sem to zpustil tak to XP se uplne nehorazne seka,dycky sem slozku otevrel jen tak ze sem na ni kliknul a to hned bylo a ted to treba 5 minut nabiha,ma byt samostatna volnost to kdykoliv pry vratit ale kdyz se mi ten pc zpustil tak proste samej lag,internet zablokovanej a nedostal sem se do zadne slozky,i zastupci nesli,kdyz sem otevrel slozku tak mi to reklo neni dostupne atd a ja fakt nevim co s tim :( preinstalovat se to bojim protoze mam 2 OS a s pocitacema neumim uplne ale trochu jim rozumim a s preinstalovavani windows mam strach abych to udelal dobre a nebo abych nahodou nepreinstaloval vistu a to posra... xpecko tam zustalo,a pokud nevite tak mi aspon poradte nevite proc na viste se mi obas zacnou ty hry taky sekat?ale to se seka nehorazne,a grafikou to nebude protoze se mi obcas zacnou sekat i ze superhry.cz proste uz nevim co s tim :( proste bych chtel poradit jestli nekdo nevi co s tim XPeckem nebo co mi dela ty lagy v tom pc(pc pravidelne projizdim Ccleanerem) Prosim poradte mi :(

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud to jde, zkus použít nástroj Obnova systému. Ten by měl být schopen vrátit systém minimálně do stavu před tvým pokusem. Další možností je pokusit se o opravu přes instalční CD k operačnímu systému.

Když selže i to, zbývá reinstalace jednoho či obou opréračních systému. Ta vyřeší všechny problémy se sotware.

misak*
hodnocení

no jo ja vim jenze to cd nemam protoze sem to instaloval uz DAAAAVNO a mel sem to puceny od kamarada kterej tu uz nebydli,A obnoveni systemu nerozjedu,asi po 25ti minutach sem se tam teda dostal alekdyz to chcu rozjet tak se nic nedeje a cekal sem hodne dlouho,a preinstalovavat se mi to fakt nechce,nemam nato dobry vzpominky,preinstalovavaly sme kamosovi z visty na XP a mel tam pak pulku veci posra...,ale dekuju za odpoved vazim si toho ze vubec nekdo napsal myslel sem ze nikdo neporadi :(

Víš, to to ale chceš dát dohromady tím nejobtížnějším způsobem. Tak se to ale nedělá navíc když máš systém nelegálně nainstalovaný. S reinstalací na čistý disk nebývá téměř nikdy žádný větší problém. A pokud nemáš desítky aplikací, které prostě musíš mít, tak je za hodinu hotovo. No a pokud člověk neví co dělá anebo si tím není jistý, tak se i ta tvoje reinstalce Vist na XP může stát noční můrou.

misak*
hodnocení

no jo no :( a nevis alespon jak vyresit ty lagy ve hrach na viste nebo proc to tak vubec dela?ze se to chvili seka a chvili to de normalne?

Toho může být spousta. Málo operační paměti, fragmentovaný disk, slabá grafika či nestíhající procesor, nabořený systém...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]