Nejste přihlášen/a.
Dobrý den moudré lidičky,
Chtěla bych Vás poprosit, zda by mi někdo neporadil nějaký jednoduchý program v češtině na vložení písničky do nahraného videa z mobilu S3 který mám nahraný v PC. Chtěla bych místo originál nahraného zvuku bavení se, vložit písničku "mp3".
Děkuji za radu/typ
Dobrou odpověď samozdřejmě ohodnotím.
S pozdarvem a přáním úspěšného dne
Hanča
Nejjednodušší to asi bude přímo přes Windowsácký Movie Maker v XP už je předinstalován, v 7 se musí stáhnout windows.microsoft.com/...
Nějaký jednoduší program by nebyl?Nejde mi to,zmiňovaná mp3 jse vkláda do části videa kam nechci a furt je tam stejně slyšet okolní zvuk i když tam chci jen písničku
I tak děkuji za reakci
Soubor který do kterého se pokouším vložit písničku"mp3" je videoMP4. Ve zmiňovaném Muvie Market nejde mi odtranit původní zvuk a při vkládání mp3 mi to písmenkuje
Ten zvuk v tom programu na úpravu videa musíte vložit do zvukové stopy pro hudbu. Je to taková samostatná linka dole a má symbol noty, houslového klíče nebo reproduktoru (nevím, co máte za program). Pak ten zvuk chytněte myší a posuňte ho na té stopě do té části videa, kam je potřeba. Potom je důležité zakázat ten původní zvuk (bavící se lidi), který byl pořízen při natáčení kamerou. Ten je na zvukové stopě souběžně s videem a vypíná se nějakým tlačítkem u té stopy nebo někde jinde v programu (tlačítko musí být přeškrtnuto-ale grafika záleží na programu).
zvuk ve stopě společně s videem se nevypíná nějakým tlačítkem,jak píše ERNIE,ale dá se s ním pracovat v nástrojích v Mowie makeru,to si myslím,že paní by těžko zvládla,ale kdo ví,
nevím jeestli dotyčná nemá třeba Visty nebo Win 7,dá se lépe dělat s Live movie makerem
nástroje na zvuk přikládám na obrázku
No dobře, Movie Maker neznám, v Pinnaclu tlačítko je.
doplněno 08.11.12 16:48:Psal jsem že nebo někde jinde v programu, ano i v nástrojích.
když neznáš mowie maker,tak proč radíš nesmysly,pinnacle uživatelka těžko zvládne,když mowie maker se jí zdá těžký
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.