Nejste přihlášen/a.
Ahoj asi pred hodinou se mi KONECNE povedlo zalozit vlastni internetovy server na cs 1.6 a ted se stim ucim ale mam to pres HLSD (delicate server) a co mam udelat aby ten server jel furt,kdyz vipnu pc a tim padem i delicate server tak to nemuze jit protoze se ten server stopne,prosim kdo se v tom vyzna at mi pomuze(amx mod tam mam danej) Prosim o odpoved dekuju predem
Cau,
mas HLSD na svem PC coz znamena ze tvuj pc je ridici pocitac diky nemu jse pripojuji jiny lide do hry. Logicky tedy pokud vypnes PC vypnes cely server, navic na todle musis mit docela dobre pripojeni. V 16ti jsem si udelal vlastni World of warcraft server a kuli nemu byl pocitac 3 mesice v kuse zapnuty ted ohledem casu vim ze mi to bylo k nicemu. Myslim ze kdyz pujdes na neaky herni portal tak udelas nejlepe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.