Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych poskládat nový komp založený na desce "ASUS P9X79"a procesoru "Intel Core i7-3820". Jako RAM bych rád použil moduly DDR3 o kapacitě 32GB a frekvenci 1866 MHz např. "Patriot 32GB KIT DDR3 1866MHz CL10 Intel Extreme".
Zde jsou odkazy na tyto komponenty:
Může mi prosím někdo odsouhlasit funkčnost této kombinace komponentů buď ze skutečné znalosti či dokonce osobní zkušenosti?
Případně doporučíte mi jiné paměti v případě osobní praktické zkušenosti?
Moc děkuji za poradu. Milan
No tu kompatibilitu na Asus stránkách jsem prohlížel, ale měl jsem tam určitou nejistotu. Proto jsem položil tuto otázku a doufal, že se ozve již někdo, kdo už počítač na tomto základě skutečně postavil. Jinak koukám, že se na našich poradnách nic nezměnilo ohledně sarkastických vševědů kteří si na nich akorát léčí své ego.
Děkuju
"Jinak koukám, že se na našich poradnách nic nezměnilo ohledně sarkastických vševědů kteří si na nich akorát léčí své ego." Nemusíš nás hned napadat.
Amazon - komentář u těch pamětí: Bought 2 sets total 64GB, fitted nicely into a ASUS P9X79 PRO LGA 2011 Intel X79 motherboard, runs great even when using them above rated speed at 2100 MHZ
Po odkazu sem hned první odkaz Googlu na dotaz "ASUS P9X79 Patriot 32GB KIT DDR3 1866MHz CL10"...
Nevím, kdo mě napadl jako první narážkou nato že jsem asi raketový vědec. To byl začátek této konverzace, pamatuješ?
Jinak děkuju, ale chtěl jsem si případně vyměnit pár vět s někým kdo s těmito komponenty pracoval a bude případně ochoten odpovídat na mé otázky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.