Nejste přihlášen/a.
Dobry den uz asi 3 tydny mi pri zapnutem prohlizeci ci online hre zamrzne pc a musim reset natvrdo,preinstalovaval jsem windowsi a sformatoval disky ale absolutne mi to nepomohlo prosim o radu
Prosím Vás, máte to samou hrubou chybu.
K problému: Jaký internetový prohlížeč používáte?
Jaké procesy Vám tam běží? Kolik zabírají CPU a kolik paměti? (stisk Ctrl+Shift+Escape a přejít na záložku Procesy)
Jaký používáte antivir, antispyware a firewall?
Internetovym prohlizecem to urcite neni jak rikam zasmrza mi to i pri zapnute online hre proste nesmim pracovat s internetem nebo mi hrozi zamrznuti...jinac pouzivam nejlepsi google chrome.Antivir momentalne nemam ale mel jsem Nod32,antispyware nemam a firewall mam vyply. procesy mam ok
Tak si nainstaluj firewall, anvivirový program, program na vyhledání spyware a jiných potvor, dále nějaký čistič Windows, třeba Ccleaner. Celý PC projeď výše uvedeným software a dej vědět.
Vy nemáte originální Windowsy? Tak je zlegalizujte.
Jinak firewall nevyžaduje mít legální Windows.
Doporučuji nainstalovat antivir avast! Free, antispyware Spybot Search&Destroy a firewall Sunbelt Personal Firewall (dříve Kerio Personal Firewall).
Tady máte o avastu stránky → avast.flashbang.cz/... Je tam oposaná instalace, aktivace a další. Pokud Vám avast! nabídne instalaci prohlížeče Google Chrome, tak odmítněte instalaci. Je to zbytečnost.
O Spybotu se dočtete spoustu věci zde → zive.cz/...
A jak nastavit Sunbelt Firewall, tak to najdete zde → emag.cz/...
A jak víte, že to není internetovým prohlížečem? Třeba nějaký doplněk dělá neplechu?
doplněno 25.01.11 16:58:Nebo podrobnější návod na firewall najdete zde → download.chip.eu/...
Mockrat dekuju za rady...avsak nvm jestli to dnes stihnu,do zitra skusim vse co jste napsali a dam vam vedet
Zlegalizovat windowsi? To myslite koupit si originalni windowsi ne? Ale na ty nemam bohuzel finance,pracovat zacnu az po vyucaku v cervnu takze pote si urcite poridim originalni
Vidím, že nejen doporučujete složitý software běžnému žuvateli, lae že dokonce ho nabádáte k páchání testné činnosti.
Vypnout aktualizace je snad to nejhorší - aktualizace záplatují systém, opravují chyby a přispívají k větší stabilitě a odolnosti systému.
Jste si vědom, že jste Vaší odpovědí výše zřejmě porušil pravidlo Z7.
Troufám si říct, že Comodo je nejlepší firewall, ale pro ajťáka. Není vhodný pro běžného uživatele. Kerio bývával nejlepším firewallem, ale co ho za směšnou cenu převedli Sunbeltu, tak stagnoval a konkurence Keria, resp. Sunbelta dohnala.
Takže doporučoval běžnému uživateli instalaci složitého firewallu je asi jako vyučeného kadeřníka poslat bez jakéhokoliv kurzu k soustruhu.
když už jsem u toho, tak musím také říct, že někdo (už nevím kdo) kdysi doporučil jednomu registrovanému uživateli, který je v top100 a má pozici studenta složitý antispywarový program Spyware terminator. Já si ho nemohu vynachvílit, ale běžný uživatel si s ním akorát může zablokovat počítač.
Běžnému uživateli musíte doporučovat takové programy, které nejsou složité a pokud se jedná o program vyžadující nějaké lepší znalosti a pozornost, tak je dobré přiložit i malý návod, jako jsem to udělal já.
bena®: zrovna ajťák nejsem,ale nemůžu si ho vynachválit ...stím Spyware terminator je to fakt,taky jsem musel pupravit jeho spouštění...
Já na počítačích používám Keria, protože mám hardwarový firewall.
Ale na notebooku používám Comodo, protože s ním chodím i na free Wifi a tam bez firewallu jít na internet je cílená sebevražda.
Ale abych pravdu řekl, mám raději Keria.
Tak jsem vse skusil dle vasich rad ale absolutne vubec mi to nepomohlo pc porad zamrza pri jakekoliv praci s internetem
No, co takhle vyzkoušet jiný internetový prohlížeč? Například Internet Explorer 8 nebo Opera 11?
Je možné, že si třeba Google Chrome bere neuvěřitelné množství paměti a pak je jí k dispozici velmi málo.
Jaká je konfigurace Vašeho počítače? (klikněte na Tento počítač pravým tl. myši, zvolte vlastnosti) Okno Vlastnosti systému vyfoťte a obrázek sem vložte.
Jak vyfotit obrazovku?
Stiskněte tlačítko Printscreen (v pravém horním rohu klávesnice). Po stisknutí tlačítka otevřte program Malování. V programu Malování klikněte na Úpravy a zvolte Vložit. Poté, co vložíte obrázek, klikněte na Soubor a zvolte Uložit jako... Tam vyberte formátu PNG nebo JPEG. Pak stačí obrázek na Poraďte.cz tak, že v políčku Vaše odpověď zaškrtnete možnost Chci vložit obrázek.
Doporučuji při stisknutí tlačíka Printscreen držet klávesu Alt (automaticky se ořízne vše ostatní, bude vidět jen okno).
doplněno 26.01.11 15:16:Ještě Vám mohu doporučit kontrolu online programem Windows Live OneCare. Jinak si myslím, že bude problém ve slabém počítači, respektive v tom, že tam je spuštěno tolik programů a služeb naráz, že to počítač nezvládá.
Jak zacházet s online progarmem Windows Live OneCare?
Online program Windows Live OneCare spustíte tak, že otevřete internetový prohlížeč Internet Explorer (nejlépe Internet Explorer verze 8 a vyšší) a zadáte do adresního řádku (kam píšete, kterou stránku chcete navštívit) tuto adresu pokud máte Windows XP › onecare.live.com/.... Pokud ovšem máte Windows Vista nebo Windows 7 můžete spustit zvláští verzi online programu Windows Live OneCare určenou pro tyto systémy › onecare.live.com/...
Udělejte kompletní kontrolu. Během této kontroly můžete dále s počítačem pracovat, nicméně doporučuji před spuštěním konroly zavřít všechny spuštěné programy, dočasně zakázat antivirový a antispywarový program a klidně pro jistotu i vytvořit nový bod obnovení v Obnovení systému.
Windows Live OneCare zkotroluje počítač na přítomnost malwaru (tj. viry, červi, trojští koňové, atd.), vyčistí disk od různých zbyečných souborů (nemusíte se vůbec bát o své, fotografie, hudbu, filmy a další dokumenty), defragmentuje disk a udělá celkovou optimalizaci počítače, čímž dojde k jeho zrychlení.
Pozn. Windows Live OneCare jde bezproblémově spustit v Internet Exploreru verze 6 a vyšších. Lze ho spustit i v internetovém prohlížeči Mozilla Firefox, ovšem do ni se musí nainstalovat jakýsi doplněk, aby Windows Live OneCare mohl být spuštěn. Ovšem někteří oživatelé si stěžovali, že pokud Windows Live Onecare spustili v Mozilla Firefoxu, tak pak se zasekl počítač, spadnula Mozilla Firefox a další neočekávané chyby. Tak raději Windows Live OnaCare spouštět v Internet Exploreru verze 8 nebo vyšších.
Dobra vse skusim a udelam a dam vedet...jinak dekuji za program spybot search and destroy...79 problemu mi to naslo a vse opraveno
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.