Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovládání zvuku v PC

Od: lujs® odpovědí: 8 změna:

Zdravím.*slunce*

Z hlavního panelu (vedle hodin) mi zmizela ikona ovládání hlasitosti reproduktorů a zároveň mi přestal jít zvuk do repráků. Poradíte mi prosím někdo jak ji tam dostanu zpátky? Přes START -> Ovladací panely -> Zvuky a zvuková zařízení mi nic nereaguje. Díky za pomoc.

Ovládání zvuku v PC

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vem si instalační CD od základní desky a znovu nainstaluj ovladače na zvukovou kartu.

hodnocení

To bude asi problém.

doplněno 24.01.11 11:48:

Já myslím že sem jenom nedopatřením klikl pravým tlačítkem na ikonu a klikl na odstranit.

doplněno 24.01.11 11:50:

Je to ono?.?.?

Ovládání zvuku v PC #2

Ano, je. Je to volba Realtek Audio Driver.

Kliknutím na ikonu-odstranit, neodstraníš ovladač zvuku, což se asi stalo když je neaktivní (šedivý) ovladač hlasitosti

hodnocení

Při pokusu o vlastní nastavení přes Start - Ovládací panely - Vlastnosti hlavního panelu a nabídky Start jsem zjistil že se mi nějak přeházely ikony.

Ovládání zvuku v PC #3

hodnocení

Spajdře OK. *palec**palec*Zvuk už funguje, díky moc.

Nevíš co s těma ikonama?.?.?

Ty ikony se rovnají jak uznají za vhodné. S tí nic nenaděláš. Maximálně může povolit/zakázat jejich trvalé zorazení v oznamovací oblasti. Skryté ikony jsou pak dostupné pod takovou tou malou šipečkou.

hodnocení

Aha tak to jo.

Hlavně že mi už jde zase zvuk.

Ještě jednou díky moc!.!.! *palec**palec**palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]