Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,nechci tady spamovat.Jen bych se rád zeptal jestli má cenu prodávat PC : AMD athlon II x3 445 ,ASrock N68S-UCC,RAM 2GB 1333mhz,GeForce 8600GT,HDD cca. 80-120GB (ten co tam mám ted, bych si nechal a koupil jiný),zdroj Seasonic 400W,OS Windows XP,7 nebo na požádání i téměř jakýkoliv Linux.
Chtěl bych slyšet ,jakou cenu byste odhadli na tuhle sestavu?Hodně komponentů je v záruce a zatím s ničím nebyl ani jeden problém.
Díky
No tak, má to 3jádrový procesor, jehož cena se pohybuje kolem 1 500,-
Ještě se chci zeptat - ty Windowsy - jsou legální nebo instalujete "zkušební" verzi?
Jinak za těch 9 000,- by jste to mohl prodat.
Byl bych rád kdybych to za těch 9000 prodal,abych na tom neprodělal.BTW byla by možnost odemknout další jádro ,aby z toho byl Phenom x4 (už jsem to tak měl ,tak vím že to bez problémů jde,jen ta spotřeba je trochu větší ,tak jsem to vrátil zpátky do normálu).Jinak Windows XP i 7 jsou samozřejmě legální.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.