Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
udělal jsem jednu totální blbost,vypnul jsem si na liště vpravo dole adaptér Bluetooth.Ani nevím proč.A teď potřebuju přenést jeden program do mobilu a je problém.Nemůžu totiž přijít na to,jak ten adaptér znovu zapnout.
Zkoušel jsem to přes:
Start - Připojit - Zobrazit všechna připojení - ... nebo
Start - Ovládací panely - Konfigurace připojení - ...
Zkouším hledat zařízení v dosahu,ale nenajdu nic,protože není nic,co by hledalo.
Při otevření okna s připojením mi to akorát nabídne vytvoření sítě Bluetooth.
Byl jsem i v Nápovědě,ale tam řeší spíše,jak připojit přes Bluetooth externí zařízení.Že by si někdo mohl šikovně vypnout Bluetooth na počítači,s tím soudruzi v Microsoftu nepočítali.
Vím,že program můžu přenést kabelem,ale jsem zvyklý na bluetooth a nechce se mi pořád zapojovat kabel a otvírat PC Suite.
Na počítači mám XP Home.
Děkuju za Vaše nápady a přeju hezké odpoledne.
doplněno 23.01.11 15:25:Tak soubor už jsem odeslal,jen na liště pořád chybí ta hezká modrá ikonka...
Zřejmě jsem něco přenastavil,tak zkusím restart.
doplněno 23.01.11 15:31:Tak ještě jedno doplnění: Přenos souboru z telefonu do počítače nelze.Spojení se nezdařilo.Chyba v compu furt trvá.
Zkuste: START-SPUSTI- do řádku napište - msconfig a stiskněte OK. V zobrazeném okně klikněte nahoře na PO SPUŠTĚNÍ a zjistěte, máte-li tam Bluetooth Software a je-li zafajfkováno. Pak podívejte do SLUŽBY v tom samém okně hned vedle PO SPUŠTĚNÍ, najděte službu Bluetooth Servis a je-li zafajfkováno a v poli STAV je-li napsáno spuštěno.
doplněno 23.01.11 19:18:Jinak obnovení systému do doby, kdy vše fungovalo, by nepomohlo, zkoušel jste?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.