Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení bluetooth

Od: zajda888® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

udělal jsem jednu totální blbost,vypnul jsem si na liště vpravo dole adaptér Bluetooth.Ani nevím proč.A teď potřebuju přenést jeden program do mobilu a je problém.Nemůžu totiž přijít na to,jak ten adaptér znovu zapnout.

Zkoušel jsem to přes:

Start - Připojit - Zobrazit všechna připojení - ... nebo

Start - Ovládací panely - Konfigurace připojení - ...

Zkouším hledat zařízení v dosahu,ale nenajdu nic,protože není nic,co by hledalo.

Při otevření okna s připojením mi to akorát nabídne vytvoření sítě Bluetooth.

Byl jsem i v Nápovědě,ale tam řeší spíše,jak připojit přes Bluetooth externí zařízení.Že by si někdo mohl šikovně vypnout Bluetooth na počítači,s tím soudruzi v Microsoftu nepočítali.

Vím,že program můžu přenést kabelem,ale jsem zvyklý na bluetooth a nechce se mi pořád zapojovat kabel a otvírat PC Suite.

Na počítači mám XP Home.

Děkuju za Vaše nápady a přeju hezké odpoledne.

doplněno 23.01.11 15:25:

Tak soubor už jsem odeslal,jen na liště pořád chybí ta hezká modrá ikonka...

Zřejmě jsem něco přenastavil,tak zkusím restart.

doplněno 23.01.11 15:31:

Tak ještě jedno doplnění: Přenos souboru z telefonu do počítače nelze.Spojení se nezdařilo.Chyba v compu furt trvá.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

2x

Zkuste: START-SPUSTI- do řádku napište - msconfig a stiskněte OK. V zobrazeném okně klikněte nahoře na PO SPUŠTĚNÍ a zjistěte, máte-li tam Bluetooth Software a je-li zafajfkováno. Pak podívejte do SLUŽBY v tom samém okně hned vedle PO SPUŠTĚNÍ, najděte službu Bluetooth Servis a je-li zafajfkováno a v poli STAV je-li napsáno spuštěno.

doplněno 23.01.11 19:18:

Jinak obnovení systému do doby, kdy vše fungovalo, by nepomohlo, zkoušel jste?

hodnocení

První fajfka chyběla,druhá tam byla,chvilku se to se mnou hádalo,jestli jsem správce nebo ne,ale nakonec comp podlehl.

Ikonka znovu svítí,kde má,já děkuji mnohokrát,píšu bodík a přeju hezký večer.

vosikac*
23.01.11 19:46

Za málo;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]