Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Studio 9

Od: gio odpovědí: 3 změna:
delal jsem upravy v studio 9. stahnul jsem z kamery material a vytvoril disk. takto jsem si pripravil 3 filmy na vypaleni. ale! chtel jsem to palit v neru tak, abych dostal tyto 3 filmy na jeden nosic. filmy maji oznaceni VOB. jeden film pridam ale dalsi uz nejdou pridat, protoze - uz nejake iso nebo co obsahuje. takze poradte prosim jak na to . g.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alias75*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Použil jsi vytvořit vlastní DVD video?Zrovna včera jsem to dělal z foťáku a složil jsem takto čtyři video sekvence .
gio
nevim jak to myslis ze vlastni video, ale v poslednim kroku jsem dal vytvorit DISK a hotovo. samostatme jedem film mi jde v pohode vypalit ale dat jich vice na disk mi nejde cus.
ji*
Takže - postupně (v neru vis.expr.) importuj ty tři voby. Jestli ti tam jde jen jeden, není to tím, že se jmenují stejně? Pak by to chtělo na HDD ty vob soubory přejmenovat , aby se jmenovaly třeba VTS_01_1, VTS_01_2 a podobně, nebo zcela jiné názvy. Koncovky neměň

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]