Nejste přihlášen/a.
delal jsem upravy v studio 9. stahnul jsem z kamery material a vytvoril disk. takto jsem si pripravil 3 filmy na vypaleni. ale! chtel jsem to palit v neru tak, abych dostal tyto 3 filmy na jeden nosic. filmy maji oznaceni VOB. jeden film pridam ale dalsi uz nejdou pridat, protoze - uz nejake iso nebo co obsahuje. takze poradte prosim jak na to . g.
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
alias75*
0x
Použil jsi vytvořit vlastní DVD video?Zrovna včera jsem to dělal z foťáku a složil jsem takto čtyři video sekvence .
gio
nevim jak to myslis ze vlastni video, ale v poslednim kroku jsem dal vytvorit DISK a hotovo. samostatme jedem film mi jde v pohode vypalit ale dat jich vice na disk mi nejde cus.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]