Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabídka načítání systému

Od: daniel17* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

po přeinstalování noťase z XPček na Sedmičky, se mi po startu zobrazuje výběr systému a nabízí mi i Předchozí verze systému. Je to tím, že mám disk rozdělen na 2 oddíly, C a D a na déčko ji ukládám zálohy. Mám tam pouze nainstalované Hry a Filmy a zkopíroval jsem si tam ze skrytých složek zálohu Outlooku, které jsem ale už smazal a hodil na flashku. Nic ze systému tam není, byl tam nějaký blabla.boot (byl vidět, když jsem zviditelnil skryté složky), ale ten jsem také odstranil (i z koše) a i tak se mi nadále objevuje nabídka dvou systémů. Když schválně vyberu tu "předchozí verzi systému, tak to samozřejmě napíše, že nenalezl soubory, blabla. Poradíte mi prosím, jak se té hlášky a odpočítávání zbavím. Formátovat "D" mi neraďte prosím, mám tam ve složce hry 75 Gb a ty opravdu nemám kam přesunout. Díky moc ;)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Ahoj Danieli, "Déčko" s tím systémem nemá moc společného. Asi jsi při instalaci těch nových "woken" zvolil zachování původního systému. Asi bych zkusil znova instalovat W7 bez zachování původních windows.,,

Ale ještě počkej, určitě se ozvou větší odborníci!

daniel17*
hodnocení

Mno, při instalaci jsem viděl dva oddíly, to moje céčko a déčko, zformátoval jsem céčko a všiml jsem si, že i u déčka to píše místo Primární, tak Systém. Ale ignoroval jsem to a spustil instalaci Sedmiček na vybraný oddíl "C". Nebyla tam zmínka o zachování systému, alespoň jsem si jí teda nevšiml :( Sedmičky už jedou a jsou plné programů. Nerad bych to znova shazoval...

Win 7 by to měly být i v msconfig- start, spustit, msconfig, spuštění systému (zobrazení boot menu). Nebo místo start, spustit lze win key+R

daniel17*
hodnocení

Ano, to dělám, ale i přes to, tam mám jen tuto nabídku:

Nabídka načítání systému
daniel17*
hodnocení

nikdo neví? :(

Zkus si ještě pohrát s programem EasyBCD. Ale opatrně.

extrawindows.cnews.cz/...

neosmart.net/...

daniel17*
hodnocení

Super, použil jsem ten soft a je to pryč! Moc děkuji a přeji hezký den ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]