Nejste přihlášen/a.
Dobrý den slyšel jsem ,že lze nahrávat videa na youtube i přes program můžete nějaký doporučit? Přes webový prohlížeč je to strašně pomalé.
Ano, lze to. Tento program se jmenuje Free Youtube Uploader a stáhnete ho například zde → sosej.cz/...
Jinak co se týká rychlosti, tak je prakticky jedno, zda-li se to nahrává přes internetový prohlížeč nebo jinou aplikaci. Ale pokud budete nahrávat přes jinou aplikaci, tak je to určitě komfortnější.
Na stahování videa mohu doporučit aTube Catcher, který obsahuje akcelerátor stahování a umí stažené vide převést do několika formátů (AVI, WMV, 3GP, atp.). Umí i z videa udělat audio soubor MP3, WMA či WAV. Takto lze stahovat MP3jky.
doplněno 22.01.11 21:04:Jinak já, pokud nahrávám video na Youtube, tak normálně přes Internet Explorer 8. Nemám s tím problémy.
Dík za odpověd já na youtube nejsem nováček já měl na youtube účet 3 roky a měl víc jak 200 videí ,ale ve čtvrtek mi youtube zrušil učet (autorská práva) na starém učtu mi trvalo nahrání videa 10 minut cca 12 minut dnes mám nový učet a 10 minutové video cca 140 minut přes webový prohlížeč google chrome ,firefox,ale ráno v pohodě odpoledne právě těch 140 minut.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.