Nejste přihlášen/a.
Čau lidi, prosím vás, mám notebook, na kterém mi nejede internet protože neznám heslo na naší domácí Wi-Fi. a žádnej kabel nebo něco takovýho nemám.
Dá se nějak z mého normálního PC (který je taky napojen na wi-finu) to heslo zjistit? Spolužák to tak v informatice jednou udělal ale já se bohužel nedíval.
Nevím jestli to k něčemu pomůže ale:
Stolní PC:
Windows Vista Home premium
Google Chrome
Notebook:
Windows 7 Professional
Google Chrome.
Díky moc
Pokud neznáš heslo, bude lepší restartovat WIFI Router, připojit ho kabelem k PC nebo NTB a nastavit to znova.
doplněno 22.01.11 14:18:Jinak dle poskytovatele zadáš do adresního řádku v prohlížeči 10.0.0.138 (to je u O2) a dostaneš se tak do nastavení Wifi Routeru a tam je heslo ve Wireless Lan napsané.
doplněno 22.01.11 14:19:Na tom PC, který je přes wifi spojené.
ja mam trosku odlisny problem, do nastaveni routeru se dostanu, ale heslo je tam sifrovane. Jak ho muzu zobrazit? Je to v nejake soustave? Jestli to tak byva, existuje nejaka stranka ktera mi to prevede do ASCII?
Prvně se připoj na router a koukni zda tam neni heslo nešifrovaně napsaný. Dost často je to na webu routeru vidět. Pak můžeš prohledat utilitku přes kterou se připojuješ na wifi zda tam jsou hvězdičky nebo je vidět heslo nu a pak jsou méně či více spolehlivé prohramy buď na zviditelnění těch hvězdiček nebo vytažení z registru
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.