Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zrušit opakované aktualizace?

Od: romca* odpovědí: 18 změna:

Dobrý den, prosím o radu ohledně aktualizací které se mi už pátý den po vypnutí stahují do PC . Mají i ikonku v liště

jyxo.info/...

Předem děkuji za jakoukoliv odpověď . Skaloš

doplněno 22.01.11 13:08:

dobrý den , OS mám WINDOWS XP HOME EDICION a rychlost je viz obr :

jyxo.info/...

Ještě pro informaci - teď jsem se koukal na automatické akt. kde bylo nastaveno (asi děti ) hledat aktualizace každý den . Nastavil jsem proto instalaci každou neděli v 03:00 h.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

3x

v okénku upozorňujícím na stažení aktualizace,zaškrtni :Na tyto aktualizace už neupozorňovat.Jinak je nejlépe automaticky nestahovat,jen upozornit.

romca*
hodnocení

to okénko se mi otevře automaticky při aktualizacích nebo ho mám v PC?

Děkuji

romca*
hodnocení

Též děkuji a jak jsem psal - zítra písnu co a jak...;)

jaar

asi bych se podival do ,,historie aktual," to mi taky delalo . Jde o to jestli ti aktualizace probehne uzpěšně,

vosikac*
hodnocení

0x

Jaký OS a rychlost připojení?

doplněno 22.01.11 12:18:

A řekl bych že podle obrázku jsou již stažené, jen chtějí potvrzení instalace. Nebo se pletu?

romca*
hodnocení

Dobrý den , OS mám WINDOWS XP HOME EDITION a rychlost je viz obr:

jyxo.info/...

Ještě na vysvětlení - teď jsem se koukal na automatické aktualizace a nastavil jsem si instalaci na každou neděli ve 03:00 h.

Skaloš

vosikac*

Jaký je servis pack Vašich Windows, SP2 nebo SP3?

windows.microsoft.com/...

doplněno 22.01.11 13:02:

A ještě verzi OS, 32 nebo 64bitovou?

romca*
hodnocení

Pardon omlouvám se - 32 bit a servis pack SP3

vosikac*

Tak máte poslední aktualizace OS. Co je to tedy za aktualizace, které se chtějí instalovat?

romca*
hodnocení

Jak to zjistím? Po kliknutí se mi na monitoru objeví toto :

jyxo.info/...

děkuji

vosikac*

Když kliknete na instalovat, budou se instalovat všechny co se stáhli.Pokud kliknete do pole vlastní instalace, měli by se objevit ty, které se stáhli a z nich je možnost vybrat které chcete nainstalovat a které ne.

Ale já bych klikl na instalovat v tom okně a budou se instalovat.

romca*
hodnocení

Vlastní aktualizace :

jyxo.info/...

díky

vosikac*

Nainstalujte vše. NET.Framework je nutný pro spuštění některých aplikací;)

romca*
hodnocení

Asi jsme si nerozuměli , mě už se to nainstalovalo pětkrát za sebou vždycky když vypnu PC a ráno to v tý liště mám zase . (právě asi kvůli tomu že kdosi z rodiny kliknul na "aktualizace - každý den"):(

vosikac*

Tak odfajfkovat ty aktualizace a potvrdit.

romca*
hodnocení

Děkuji za Váš čas a odpovědi a zítra napíšu jak to dopadlo . ;)

bena*
hodnocení

0x

Já bych Vám doporučil kliknout na Start→Všechny programy→Windows Update. Stáhněte a nainstalujte všechny aktualizace. Na chvíli budete mít pokoj. Za měsíc budete instalovat dašlí nové aktualizace.

Microsoft vydává aktualizace každý měsíc.

romca*
hodnocení

Tak jsem nainstaloval ty aktualizace ručně jak jste mi tu radili a zdá se že je to v poho . Ráno jsem tam tu ikonku už neměl .

Děkuji všem zůčastněným. *ua* Skaloš

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]