Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu ohledně aktualizací které se mi už pátý den po vypnutí stahují do PC . Mají i ikonku v liště
Předem děkuji za jakoukoliv odpověď . Skaloš
doplněno 22.01.11 13:08:dobrý den , OS mám WINDOWS XP HOME EDICION a rychlost je viz obr :
Ještě pro informaci - teď jsem se koukal na automatické akt. kde bylo nastaveno (asi děti ) hledat aktualizace každý den . Nastavil jsem proto instalaci každou neděli v 03:00 h.
Jaký OS a rychlost připojení?
doplněno 22.01.11 12:18:A řekl bych že podle obrázku jsou již stažené, jen chtějí potvrzení instalace. Nebo se pletu?
Dobrý den , OS mám WINDOWS XP HOME EDITION a rychlost je viz obr:
Ještě na vysvětlení - teď jsem se koukal na automatické aktualizace a nastavil jsem si instalaci na každou neděli ve 03:00 h.
Skaloš
Jaký je servis pack Vašich Windows, SP2 nebo SP3?
doplněno 22.01.11 13:02:A ještě verzi OS, 32 nebo 64bitovou?
Tak máte poslední aktualizace OS. Co je to tedy za aktualizace, které se chtějí instalovat?
Když kliknete na instalovat, budou se instalovat všechny co se stáhli.Pokud kliknete do pole vlastní instalace, měli by se objevit ty, které se stáhli a z nich je možnost vybrat které chcete nainstalovat a které ne.
Ale já bych klikl na instalovat v tom okně a budou se instalovat.
Asi jsme si nerozuměli , mě už se to nainstalovalo pětkrát za sebou vždycky když vypnu PC a ráno to v tý liště mám zase . (právě asi kvůli tomu že kdosi z rodiny kliknul na "aktualizace - každý den")
Já bych Vám doporučil kliknout na Start→Všechny programy→Windows Update. Stáhněte a nainstalujte všechny aktualizace. Na chvíli budete mít pokoj. Za měsíc budete instalovat dašlí nové aktualizace.
Microsoft vydává aktualizace každý měsíc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.