Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který routre podporuje prot.PPTP nebo PPPOE?

Od: tekky odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, neporadil by mi někdo? Který z těchto dvou routerů:1.) TP LINK TL-WR340G 54Mbps Wireless AP LAN Routek2.)AP/Router/Switch LINKSYS WRTU54G,podporuje protokoly PPTP nebo PPPOE? Poradí mi někdo kdo tomu rozumí? Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já myslím že ani jeden. Pokud tě dobře chápu potřebuješ modem asi i s wifi na pevnou linku (ADSL)?

tekky
hodnocení

Potřebuji router wifi který podporuje protokoly PPTP nebo PPPOE? Ktreý z těchto dvou to mumí?
1.)TP LINK TL-WR340G 54Mbps Wireless AP LAN Routek
2.)AP/Router/Switch LINKSYS WRTU54G
Děkuji

ANI JEDEN!

tekky
hodnocení

Já potřebuji router ne k ADSL ale k bezdrat. internetu. Ani ten router 2 nepodporuje?

Na wifi je ti ppoe k ničemu!

Jinak vytáčet ppoe umí hodně routerů a ten linkys taky.

tekky
hodnocení

Který router ze dvou odkazů mi pojede a podporuje protokoly PPTP nebo PPPOE?

aukro.cz/...

aukro.cz/...

stany*
hodnocení

0x

předpokládám, že se chcete připojit bezdrátově na nějaký acces point na větší vzdálenost, například na vedlejší dům atp. já k tomuto používám OvisLink AirLive 5450AP s externí anténou. Pro rozvod domácí wifi a voip pouřívám router Tenda

tekky
hodnocení

0x

Dobrý den, ne já bych si chtěl připojit domáci wifi router k svému připojení od antény abych mohl doma chytat wifi.

Poradíte někdo zda podporuje jeden z těchto routerů jeden z těchto protokolů viz níže aby mi wifi router běžel?Děkuji

tekky
hodnocení

0x

Poradí někdo jaký ten tip vybrat? pro VPN připojení typ protokolu PPTP nebo PPPoE? Děkuji

Umíš číst? Koukni na parametry a zjistíš to co jsem ti psal

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]