Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jakými různými způsoby se dá mazat historie navštívených internetových stránek..počítači skoro vůbec nerozumím, takže znám jen ctrl + h..
(nechci ale stahovat programy k promazávání historie přímo určené)..díky moc za jakoukoliv radu )
Firefox: Ctrl + Shift + Del
Explorer: Ctrl + Shift + Del
Chrome: Ctrl + Shift + Del
Opera: Postup a zkratky jsou zde:
momentálně ve FF - zkusil jsem ten Ctrl + Shift + Del a zjistil dvě věci:
poprvé mně to odhlásilo z poradny, musel jsem se znova přihlásit...
podruhé mi přeplo hned po stisknutí Ctrl + Shift jazyky na jiné, další, používám totiž na přepínání jazyků kombinaci Ctrl + Shift, je to nad sebou, míň lámu prsty jak při Ctrl + Alt...
takže zůstanu při starém, nastavení přes Nástroje - Možnosti, tam Soukromí a dole zafajfknuté Při ukončení aplikace FF smazat historii...
doplněno 22.01.11 09:11:zkoušel jsem to i v IE, tam tento trojhmat dá aspoň možnost vybrat si, co smazat, ale i tak při těch zafajknutech bodech ( na obrázku) jsem byl opět odhlášený...
doplněno 22.01.11 09:17: kato má pravdu, i CCleaner používáme běžně, a rádi, jen tazatelka v otázce píše:Odhlásí Vás to proto, protože to vymaže cookie Poraďte.cz.
Pokud chcete jen čistě historii, tak jen zaškrtněte Historie.
A ještě přidám jednu možnost.Proč to dělat ručně,když existuje nástroj,který vše udělá za nás.CCleaner vymaže historii prohlížeče,vysype koš a navíc pročistí pevný disk.ke stažení zde: download.chip.eu/...
Přiložím i návod: pc-help.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.