Nejste přihlášen/a.
Mate nekdo zkusenosti se stahovanim z Hotfile?Vsechno bylo v pohode, ale nekdy tento tyden mi zacalo na JDownloader vyskakovat okno s tim ze Hotfile pozaduje prepsat urcita slova (kontrola, ze jsem clovek, takove ta kostrbata pismenka) - deje se to pokazde kdyz zacne stahovat novy radek. Da se to nejak vypnout? Diky
A to je ted nejaka novinka na Hotfilu? Ja jen ze cely mesic nic a najednou to zacalo a je to teda uplne na nic, protoze od toho clovek v podstate nemuze odejit ...
Jeste premyslim ze bych vyzkousela Fileserve ...nevite jak to funguje tam?
rapidshare jsem mela a hledam za nej nejakou nahradu protoze na nej nemuzu najit uz pomalu zadny linky ...
Nevím co hledáš, ale třeba na serverech na stažení filmů většinou je rapid i několikrát, nemám problém cokoliv najít
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.