Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hotfile - stahovani

Od: frafra odpovědí: 9 změna:

Mate nekdo zkusenosti se stahovanim z Hotfile?Vsechno bylo v pohode, ale nekdy tento tyden mi zacalo na JDownloader vyskakovat okno s tim ze Hotfile pozaduje prepsat urcita slova (kontrola, ze jsem clovek, takove ta kostrbata pismenka) - deje se to pokazde kdyz zacne stahovat novy radek. Da se to nejak vypnout? Diky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tohle se vypnout nedá.

re*
hodnocení

0x

nejde to vypnout. Je to anti-spam.

frafra
hodnocení

A to je ted nejaka novinka na Hotfilu? Ja jen ze cely mesic nic a najednou to zacalo a je to teda uplne na nic, protoze od toho clovek v podstate nemuze odejit ...

Jeste premyslim ze bych vyzkousela Fileserve ...nevite jak to funguje tam?

sondaw*

Fileserver nepoužívám, ale nemusí se nic psát třeba na rapidshare

frafra
hodnocení

rapidshare jsem mela a hledam za nej nejakou nahradu protoze na nej nemuzu najit uz pomalu zadny linky ...

sondaw*

Nevím co hledáš, ale třeba na serverech na stažení filmů většinou je rapid i několikrát, nemám problém cokoliv najít

re*

musíš odkazy hledat na warez fórech

frafra
hodnocení

a nemohl/a bys mi sem hodit odkazy na nejaky dobry warez stranky? Dik

bena*

No já bych namísto warezu zkusil vyhledávat na onlině úschovně, například na uloz.to nebo share-rapid.com

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]