Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poskrabane plastove viko od NB

Od: danny* odpovědí: 7 změna:

Dobry den,

chtel jsem se zeptat jestli nekdo nevite co delat se skrabance na plastovem viku notebooku, jestli musim vymenit cely monitor nebo je nejaky specialni pripravek na odstranovani, diky

Daniel Sonnleitner

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V servisním středisku se dá objednat náhradní kryt. Pokud jsi šikovný, zvládneš ho sám vyměnit. Není to až tak složité.

danny*
hodnocení

ok dekuji, muzu se zeptat kde to servisni stredisko najdu?

No když mi řekneš výrobce notebooku :)

danny*
hodnocení

Asus K70IC 17,3 palcu obrazovka :)

doplněno 21.01.11 19:41:

jo a muzu se zeptat v jakem cenovem rozmezi se to tak pohybuje? diky

Já takhle řešil jeden ACER. Na ASUS se zkus poptat tady:

abax.cz/...

servis-asus.cz/...

Ale někdy ti servis nemůsí vyjít vstříc se zasláním náhradního dílu. Chtěj na tom vydělat a tak ti opravu budou chtít udělat sami. A není to zrovna levné.

hodnocení

2x

Pokud nejsou škrábance hluboké, tak přebrousit jemnou pastou a hadrákem ve vrtačce, nedávno jsem to dělal, náhradní víko na svůj model jsem našel, ale bylo zbytečně drahé, protože bylo i z reprákama, webkamerou a Wi-Fi anténou. Leštění dopadlo výborně - je jako nový ;)

alebo na kryt nalep nejaku efektnu nalepku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]