Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při stisku klávesy to napíše jiný znak

Od: zajda888® odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer,poprosím o radu:

Kolega má Win XP a Office 2003 Profi a stalo se mu,že po stisku některých kláves mu to na monitor vypíše úplně jiný znak (ve Wordu). Např.místo "u" to píše "4" nebo místo "n" to napíše nulu.Zkoušel jsem i WordPad a je to totéž.

Dělá to jen u pár tlačítek,možná pěti,šesti.

Jo kolega není Čech a používá anglickou klávesnici.

Děkuji za nápad,co s tím.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

2x

To co popisujete vidím na noťásku před sebou. Kolega má patrně zaplý Num Lock. Pod U je 4, pod I 5, pod O šestka, pod P hvězdička atd. atd. Jen tu nulu u sebe vidím pod písmenem M, ne pod N. ;)

hodnocení

Ano,já si popletl písmena,bez brýlí už to není ono.Každopádně,BINGO! Je to tak,jak píšete.

Děkuji mnohokrát za radu,kolega bude mít opět hezký večer a já Vám píšu bodík.

marenka*

Zajdo, super. Ani nevíte, jakou mám i já radost, že jsem pomohla. Taky děkuju. *pusa*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]