Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se neustále instalují office?

Od: mirdax* odpovědí: 4 změna:

Mohl by mi prosím někdo poradit s následujícím problémem.

Přesouvám si data z jednoho notebooku na druhý, protože na tom prvním mi odešel monitor. Nainstaloval jsem na ten "nový" legální office 2003 (byly tam 2000, které jsem smazal). Přesunul jsem si do Otlooku všechnu poštu kontakty atd. a teď mi pokaždé, když vlezu do některé ze složek v Outlooku, spouští windows installer instalaci office 2000 premium, kterou ale samozřejmě nemůže dokončit (a to ani nechci).

Nevíte někdo, jak se toho zbavit? Nebo to fakt rozflákam, a bude to vyřešený :).

Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Doufám, že tím SMAZAL jsi myslel odinstaloval. Zkus tam to CD s Office 2000 vložit a počkat až si instalátor dodělá s potřebuje.

mirdax*
hodnocení

No tušil jsem, že to bude tím SMAZAL. Žádnej uninstall jsem nenašel, a CD samozřejmě taky nemam, je to starej notebook a data tam jsou od několika lidí, kteří ho měli přede mnou.

vladislav*
hodnocení

0x

Možná pomůže, když CCleanerm opravíš registry. Jinak na odinstalaci programů je dobrý Revo Uninstaller, ten program nejen odinstaluje, ale zároveň odstraní klíče v registrech a všchny složky, které si program vytvořil.

troja*
hodnocení

0x

V Přidat-Ubrat programy bych opakovaně odinstalovával MS Office2000 a pokud to nepůjde, tak viz možnosti výše

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]