Nejste přihlášen/a.
dobrý den chci si koupi bezdrátovou myš a chtěl bych vědět jestli je lepší koupit bezdrátovou nebo normlání s drátem. používal bych ji k běžné činnosti a občas ke hraní her. tady mám jednu vybranou alza.cz/... tak co vyplatí se ji koupit?
Ve tvém případě je to jedno. Profesionální hráči her používají drátové myši z důvodu kratší odezvy. U bezdrátové se ti nemotá další kabel na stole ale zase občas potřebuješ do myši baterie. U kvalitních myší vydrží několik měsíců.
tak myslím že nebudu tak často hrát hry a i když budu tak snad to nebude takový rozdíl jak s drátovou. kvůli kabelům keteré nesnáším tak asi koupiím tuto bezdrátovou. jen sem sem chtěl zeptatat jestli myš např. nevynechává když jedu např po ploše a myš se nehýbe..?..?
Ne, ty ten rozdíl opravdu nepoznáš. A o nějakém vynechávání nemůže být ani řeč. Pokud se nebude baterie myši dobíjet na nějakém speciálním stojánku, měj v záloze nějaké náhradní baterie. Bez bateriií ta myš opravdu nepojede.
PS: jinak existují i myši, které mohou pracovat jak jako bezdrátové tak i drátové.
Mám bezdrátovou myš i tu normální s drátem. Bezdrátová skončila v šuplíku poté, co mi ve večerních hodinách došly baterky.
Zdavím
Mám ke svému NB tuto bezdrátovou myš inter-shop.cz/... a nedám na ni dopustit.Podařilo se mi ji koupit v nějaké akci levněji než je zde.Mám ji 3/4 roku ,jsem denně na pc a baterky jsem měnila včera za celou dobu po třetí...Má vypínání po určité době nečinnosti se sama vypne,tím se baterky šetří.Drátovou bych už nechtěla ani zadarmo. Lenka
Pokud nejste připojen v extrémních podmínkách jako já na chalupě, rozhodně doporučuji myšku s kabelem. Vyzkoušela jsem obě možnosti a bezdrátovou používám, jen když potřebuji na chalupě z netbooku odeslat mail s přílohami. To se totiž musím přesunout ke kompostu, někdy až na náves a to je s bezdátovou myší snazší.
Je to myš určená k notebooku, takže bude spíš menší. Pro pohodlnější dlouhodobou práci je vhodnější myš "klasické" velikosti.
Pokud používáš USBéčka i k jiným účelům a někdy se stává, že jich máš nedostatek a tvoje PC je vybaveno Bluetooth, tak si pořiď myš k bluetooth, ale jinak je to jedno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.