Nejste přihlášen/a.
Stáhl jsem si vypalovací program Ashampoo ze Slunečnice a přitom jsem si nechtíc nainstaloval toolbar.Protože program nebyl funkční okamžitě jsem ho odinstaloval,ale zůstal mi toolbar,který mi dělá problém z otvíráním různých stránek a s přihlášením na svou emailovou adresu.Prosím o podrobný popis odstranění toolbaru.Děkuji.
Ani jsi nenapsal, o jaký toolbar se jedná a pak chceš podrobný popis ...
V Ovládacích panelech más volbu "Přidat nebo odebrat programy", tam
by měl slušně vychovaný toolbar mít odinstalační rutinu.
Pokud ji tam nenajdeš, poradí Ti tu někdo další specializované programy na odinstalace.
Při¨nejhorším by se to také dalo řešit zakázáním toolbaru v nastavení IE, či jaký prohlížeč používáš.
Mimochodem si blacklistem opevni svoji mailovou schránku, asi Tě Ashampooooo bude zásobovat
úžasnými nabídkami z ashampoo.com a ashampoo.de .
Mám tam ashampoo a vedle toho je malý okýnko s šipkou(označení pro play) na které když kliknu tak tam hraje nějaká hudba
Ano,chtěl jsem podrobný popis protože nejsem žádný expert na pc,díky.
Správně činíš, že se takového programu snažíš zbavit.
Snad Ti tedy můj návod výše postačí. Nenapsal jsi ani, jakou verzi Windows máš, takže jsem to popsal jen obecně.
Pro příště si ale dávej raději pozor hned při instalaci, obvykle tam máš šanci zavlečení podobného smetí zabránit.
Z toolbarů ještě žádné obecné dobro do počítačů nepřišlo
Mám Windows 7.První co bylo tak jsem ten ashampoo odinstaloval v ovladacích panelech,ale toho zbytku se nemůžu zbavit.Ted se musím přihlašovat na jiném pc at se dostanu do svých emailu a to mě rozčiluje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.