Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodloužení šnury modemu

Od: mikesak odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer.Poradí někdo jestli jde prodloužit šnura která vede z telefoní přípojky k modemu je krátká potřebujem ji prodloužit.Modem je od O2.Šnura je červená.A jestli to jde tak co se má koupit.Díky a nashle.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

V prodejně s výpočetní technikou ti nacvaknou šňůru dle potřeby. Jiank si můžeš koupit další kabel a k tomu spojku:

acent.cz/...

Spajdře existuje takovádle rozvojka?.?.?

Jasně, rozdvojky, roztrojky a spousta dalšího:

krup.cz/...

Perfektní to je přesně ono!.!.! *palec*

jabraka*
hodnocení

2x

Zkus zavolat techniky do O-2.Já mám televizi a modem 6 m od routeru a telefonu.Dal jsem do požadavku a dodali mi dostatečně dlouhé kabely.

JABRAKA

buss
hodnocení

0x

Jistě, hajdy do šopu.

A pozor na barvu.

magdon*
hodnocení

0x

Na délce připojovací šňůry vůbec nezáleží, tím méně na její barvě (O2 dodává červenou proto, aby i laik pznal, do kterého konektoru jí má strčit). Jde v pdstatě o prodloužení telefonní přípojky, která může mít i desítky kilometrů, takže ten Váš metr nehraje roli. Jak tu už bylo řečeno, můžete si jí nechat udělat na míru, koupit hotovou, nebo koupit spojku a další kratší prodlužovačku (nejméně vhodné, protože přibyde další spoj, možnost případné poruchy)..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]