Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neotevřu @ v @

Od: coteda® odpovědí: 4 změna:

Zdravím a prosím o pomoc. Otevřu @ a chci použít @ adresu, která je součástí textu což je běžné. Doposud jsem je normálně otvíral, ale teď netuším proč, když kliknu na @ adresu v textu mě automaticky odhlásí. Díky za pomoc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

aaaaaaaaaaaaaaaaa
hodnocení

0x

v prohlížeči? Co se ukáže ve stavovém řádku po najetí na adresu? Od koho je @? Od známého nebo někdo cizí?

hodnocení

Právě jsem otevřel váš @ a klasicky najel na @ odkaz na Poradte, automaticky mě to odhlásilo.

bena*

Jaký internetový prohlížeč používáte? Používáte svůj poštovní program (Outlook, Thuderbird, The Bat!,...) nebo emaily otevíráte v prohlížeči (Internet Explorer, Opera, Safari,...)?

hodnocení

Otvírám @ v Exploreru

doplněno 22.01.11 14:04:

seznam.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]