Nejste přihlášen/a.
ahojte hledala jsem stranku s online filmy a nasla jsem tuhle, kde pisou online filmy zdarma ke shlednuti, ale kdyz nejaky vyberu, tak me to pusti jen ukazku a vubec nemuzu najit stranku kde tam pustit cely film. Muzete mi pomoc? Jde vam to?
Ti co radí stáhnout z uloz.to a pak na to kouknout, tak s nimi souhlasím. Jen doplním svůj tip: Já na to koukám už během stahování. Kdyby měl někdo zájem vědět, jak se to dělá, tak to klidně napíšu.
Dám si film stahovat a Firefox (nevím jak je to u jiných prohlížeču, ale mělo by to být podobné) se mi ve složce kam to stahuji vytvoří dva soubory. film.avi a film.avi.part. Ten soubor film.avi.part si normálně během stahování dám přehrát ve VLC playeru.
Já bych zájem měl. Někdo mi to už vysvětloval, ale měl jsem jiné starosti, tak jsem ho moc neposlouchal:D
Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.