Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Online filmy fungujou?

Od: adelece odpovědí: 8 změna:

ahojte hledala jsem stranku s online filmy a nasla jsem tuhle, kde pisou online filmy zdarma ke shlednuti, ale kdyz nejaky vyberu, tak me to pusti jen ukazku a vubec nemuzu najit stranku kde tam pustit cely film. Muzete mi pomoc? Jde vam to?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

balu*
hodnocení

1x

Já stahuju z Ulož.to a potom v klidu pustím.

martiicka*
hodnocení

1x

Přesně, nejlepší je to prostě stahovat z ulož.to a potom se na to kouknout. Jediný, na co se v týhle chvíli asi můžeš podívat online jsou seriály, a to možná ne všechny... Někdy to možná bývalo, ale teď se zase začalo hrát na autorský práva ;)

hodnocení

1x

Ti co radí stáhnout z uloz.to a pak na to kouknout, tak s nimi souhlasím. Jen doplním svůj tip: Já na to koukám už během stahování. :-P Kdyby měl někdo zájem vědět, jak se to dělá, tak to klidně napíšu. ;)

doplněno 24.12.12 17:20:

Dám si film stahovat a Firefox (nevím jak je to u jiných prohlížeču, ale mělo by to být podobné) se mi ve složce kam to stahuji vytvoří dva soubory. film.avi a film.avi.part. Ten soubor film.avi.part si normálně během stahování dám přehrát ve VLC playeru. :)

frame*

Já bych zájem měl. Někdo mi to už vysvětloval, ale měl jsem jiné starosti, tak jsem ho moc neposlouchal:D

Díky

mildaivos
hm*

Co je na tom zláštního? Tak dám stahovat, chvilku počkám, aby se trošku stáhlo do zásoby a prostě si to pustím.

Já tedy nekoukám na celé, ale vždycky se mrknu, jestli je to to, co opravdu chci, a jestli je to v přijatelné kvalitě.

honzs*
hodnocení

0x

Na webu, který jste uvedla, jsou pouze trailery. Občas je nějaký film online na YouTube.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]