Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit, někam jsme zažulila instalační CD, tak jsme se rozhodla to stáhnout z jejich stránek : h10025.www1.hp.com/...
ale nejde to, státne se software, který je na podporu fotek, asi. Takže mi pořád nejde tiskárna, blikají 4 tlačítka nahoře ( copy, fax, scan a photo ) , už jsem párkrát tiskárnu instalovala, ale mě to přijde nějaký divný.
Nebudete vědět čím to je?
Já bych spíše juknul na tiskárnu, zda je vše docvakané, nikde neni seknutý papír atd. Když by byl špatný soft tak jsem popravdě neviděl nikdy, že by to detekovala tiskárna
to vše jsme udělala, já si myslím, že to sotware tam nepatří. Je to něco jiného. Po nainstalování se prostě tiskárna nehlásí. Vše jsem proběhla všetně routeru. Už mi to po další přeinstalaci nebliká. Když dám tisk, tak mi to říká, že není možné iniciovat tiskárnu, je nutno zkontrolovat konfiguraci tiskárny.
Pokud jste stahovala to, co je na odkazované stránce pod bodem Ovladač, a zvolila správný operační systém, tak je to správný software Jen je tam kromě vlastního ovladače i pár dalších programů - třeba pro správu fotek a podobně. Jak máte tiskárnu připojenou k počítači? Přes USB, Wifi nebo ethernet? U připojení přes USB je kriticky důležité dodržet přesný postup instalace podle návodu - s odpojeným USB kabelem spustit instalaci ovladače a tiskárnu připojit až na výzvu instalačního programu - jinak skončíte s nefunkční tiskárnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.