Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype-nový kontakt

Od: ahih odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

mužete mi poradit, proč mi nelze na skypu přidat nový kontakt? Tabulka se pořádně nerozbalí. Mám snad špatné připojení, pomalé stahování dat? Děkuji za odpověď.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

Hlavně musí být nový kontakt odsouhlasený uživatelem z druhé strany.

bena*
hodnocení

0x

Máte poslední verzi Skype?

jirbar*
hodnocení

0x

Poslední SKYPE má hledání kontaktu úplně předělané. Buď to neumím, nebo to stojí za prd.

V hlavním okně v oddíle kontakty až dole je "přidat kontakt". Jenže nemohu vyhledávat podle parametrů a kdo má prohlížet stovky vybraných kontaktů, když navíc kolikrát Nick nemá ani všechny údaje.

sondaw*

Prosím tě, proč prohlížet stovky kontaktů, napiš email pokud znáš nebo skype jméno a dej přidat, určitě ti to nevyhledá stovky emaiů

jirbar*

Tuhle jsem zkusil jméno spolužačky která žije na Floridě. Ano dal jsem filtr a dovedl jsem ji identifikovat a našel.

Tak tohle již opakovat nemohu.

Takže taková rada mi je platná jako mrtvému zimník neboť.

1/ Když budu znát SKYPE jméno nemusím nic hledat

2/ Když budu znát mailovou adresu tak si o SKYPE jméno napíši

3/ Jen blázen používá mailovou adresu k registraci na netu ke komunikaci. V té registrační mailové adrese nestačím mazat SPAM a to jsou všechny spamové filtry zapnuté.

4/ Takže je blbost když zrušili parametry vyhledávání

frštensi

sondaw*

Nevím, jaké parametry potřebuješ, dřív jsem hledala podle jména (ne nicku) nebo podle emailu.

Možnosti vyhledávání máš podle emailu, telefonu, celého jména a skype jména, co víc bys chtěl?

jirbar*

Skype jméno je k ničemu protože to hledám, telefon pochopitelně neznám. Takže jedině jméno. No a v rodině to může být buď na "tátu" nebo na "mámu" zkusím oboje. A když vím , že mnoho uživatelů profil nevyplňuje tak alespoň napsali stát případně město.

Jenže teď zadám Jméno a ten stát včetně města je až ve výpisu. Ten nejde nijak setřídit takže pěkně listuji a přeskakuji Angolu a další nesmysly které jsem mohl dříve filtrem omezit.

Když to nechápete, tak já zase nechápu, že to nechápete. Co na tom je složitého. Ten filtr v posledním SKYPE je k ničemu. Alespoň pro mne.

sondaw*

Sorry, jenom jsem se ptala

jirbar*

K něčemu to bylo dobré. Aspoň jsem našel jak na jednom PC "rozchodit" několik účtů SKYPE najednou. Zítra, vlastně dnes, to zkusím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]