Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mužete mi poradit, proč mi nelze na skypu přidat nový kontakt? Tabulka se pořádně nerozbalí. Mám snad špatné připojení, pomalé stahování dat? Děkuji za odpověď.
Poslední SKYPE má hledání kontaktu úplně předělané. Buď to neumím, nebo to stojí za prd.
V hlavním okně v oddíle kontakty až dole je "přidat kontakt". Jenže nemohu vyhledávat podle parametrů a kdo má prohlížet stovky vybraných kontaktů, když navíc kolikrát Nick nemá ani všechny údaje.
Prosím tě, proč prohlížet stovky kontaktů, napiš email pokud znáš nebo skype jméno a dej přidat, určitě ti to nevyhledá stovky emaiů
Tuhle jsem zkusil jméno spolužačky která žije na Floridě. Ano dal jsem filtr a dovedl jsem ji identifikovat a našel.
Tak tohle již opakovat nemohu.
Takže taková rada mi je platná jako mrtvému zimník neboť.
1/ Když budu znát SKYPE jméno nemusím nic hledat
2/ Když budu znát mailovou adresu tak si o SKYPE jméno napíši
3/ Jen blázen používá mailovou adresu k registraci na netu ke komunikaci. V té registrační mailové adrese nestačím mazat SPAM a to jsou všechny spamové filtry zapnuté.
4/ Takže je blbost když zrušili parametry vyhledávání
frštensi
Nevím, jaké parametry potřebuješ, dřív jsem hledala podle jména (ne nicku) nebo podle emailu.
Možnosti vyhledávání máš podle emailu, telefonu, celého jména a skype jména, co víc bys chtěl?
Skype jméno je k ničemu protože to hledám, telefon pochopitelně neznám. Takže jedině jméno. No a v rodině to může být buď na "tátu" nebo na "mámu" zkusím oboje. A když vím , že mnoho uživatelů profil nevyplňuje tak alespoň napsali stát případně město.
Jenže teď zadám Jméno a ten stát včetně města je až ve výpisu. Ten nejde nijak setřídit takže pěkně listuji a přeskakuji Angolu a další nesmysly které jsem mohl dříve filtrem omezit.
Když to nechápete, tak já zase nechápu, že to nechápete. Co na tom je složitého. Ten filtr v posledním SKYPE je k ničemu. Alespoň pro mne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.