Nejste přihlášen/a.
Kamarád si koupil notebook s Windows 7,pomáhal jsem mu to uvést do chodu.Nemohu ale přijít na to,jak se dostat při psaní na diakritická znaménka /š,č.ř atd./ I když přepnu z ČZ na EN,tal stále mi ukazuje místo š trojku.
Zadával jste rozvržení CS klávesnice už při instalaci Windows?
doplněno 19.01.11 19:15:Na liště dole vpravo musíte mít "CS".
Díky za radu ale mohu vyzkoušet až zítra.Pokud se ale nepletu,tak jsem to samozřejmě takhle zkoušel.Já sám mám Win XP a to bylo první,co mě napadlo,dělat to,jak jsem zvyklý.
Shift při nastavené CS klávesnici přepíná za normálních podmínek na číslo. Písmena s diakritikou by měla jít napsat jednoduchým stiskem. Tam bude nějaký jiný problém. O jaký program konkrétně jde? Nepřepíná si náhodou sám CS klávesnici zpět na EN? Kontrolujte si to průběžně v pravém dolním rohu. Není to DOS program?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.