Nejste přihlášen/a.
Ahoj! Vypálil jsem si shreka 4 jterého jsem stáhl na ulozto.cz! Mám program dvd maker který je součástí windows7. U všech předchozích filmů ok,ale tady mi po vypálení nejde zvuk. Na staženém souboru ano ale na dvd už ne! Netušíte kde je problém,asi u souboru s filmem jestli se nepletu?! Děkuji za radu,Tom
Problém bude asi v jiném kódování zvuku (tzv. "kodek"). Těch je celá řada. Ne všechna zařízení umí všechny kodeky. Takže Windows media player ho umí, DVD přehrávač nikoliv. Lze to vyřešit překonvertováním zvuku do jiného formátu pomocí vhodného programu (i těch se dá najít na Netu řada). Ovšem zjistit, do čeho a čím konvertovat je běh na dlouhou trať. Doporučuju při vypalování podobných experimentů použít přepisovatelné DVD. Dost se s tím ušetří.
Takže chápu to dobře když mylím že je to jinak v tom souboru? Na počítači nemám žádnou chybu? Díky moc!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.