Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zrusit registraci na portalu stomanie.cz

Od: nahoda odpovědí: 1 změna:

Zaregistrovala jsem se na portale stomanie.cz vse za 100 Kc.I kdyz byl o muj predmet zajem,nemuzu se dopidit adresy zajemce,kam vec poslat.Proto se mi nezda server spolehlivy.penize tecou na server,az po vydelku 1000,- mam dostat penize na ucet.Tudiz ja bych posilala stale veci a sluzby zdarma.Kde je postovne,ktere bych hradila ze sveho?Chci se tudiz odtamtud odhlasit,zrusit registraci a vsechny dzoby zrusit,ale stale se mi to nedari,i kdyz jsem jiz nekolikrat psala na mail stomanie.Poradte!

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

stomanie
hodnocení

0x

Hezky den,

Dzoby stahnete v Menu Prodeje > Moje Dzoby > oznacite, ktery chcete zrusit a kliknete na Pozastavit. Pak uz ho nikdo nemuze objednat. Muzete zrusit i cely ucet. Nemame s tim problem, chceme tam mit jen aktivni Dzoby, ktere lidi radi udelaji za 100 Kc. Postovne dodatecne bohuzel uctovat nelze, proto je to spis urceno pro sluzby. Pro dodavani zbozi to ma ty nevyhody, o kterych pisete. Uzivatele kontaktujete napr. kliknutim na "Kontaktovat uzivatele" v jeho profilu nebo odpovedi na jeho zpravu.

Napiste nam jeste jednou mail na info@stomanie.cz a uvedte vas nickname nebo email. Maily funguji a vyrizujeme je. Ten vas jsme nenasli ani ve spamu, neni problem v preklepu? Spustime forum uzivatelu, aby tyto otazky sly resit rychleji.

Radek Potmesil, tym Stomanie

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]