Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nero 9 pálí datový disk jako UDF

Od: dzoui* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám nové Nero 9 a datové disky to pálí jako systém souborů UDF, jde někde nastavit aby to vypalovalo jako systém souborů CDFS? UDF nejde přehrát na stolním dvd, zatím co CDFS ano.

Děkuji za rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tento formát se dá přeci nastavit při volbě projeku:

pctuning.cz/...

Takže nastav jiný, podle toho, co potřebuješ.

dzoui*
hodnocení

díky, ale Nero 9 vypadá jinak a toto tam právě není :(

sondaw*

Ahoj, zřejmě nemáš nastavený NeroStartSmart, můžeš sem dát screen?

dzoui*
hodnocení

Ahoj, měla sem nastavený všechno co šlo :-D screen už nehodím, včera mě to už naštvalo, odinstalovala jsem Nero9, nainstalovala Nero7 a šlape to zatím jako hodinky, co sem od včera vypálila to jde přehrát :)

Zjistili jsme ještě včera, že v Neru9 i když se to vypálilo jako UDF či jako CDFS, tak dvd rekordér to nebral (ani mě, ani dalším 4 lidem - různé typy), šlo to jen v takových těch obyčejných dvd přehrávačích..
Takže zlatý "starý" Nero :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]