Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HALF LIFE 2(CS)

Od: hans* odpovědí: 7 změna:
Nevíte někdo jak rozchodit Contra Strike na HF2?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

duke*
hodnocení

0x

A ma to jit? Ja myslim, ze ne.

Mozna se ti podari neco zjistit na www.counter-strik/..., www.counter-strik/....

dallda
hodnocení

0x
To je tezke, vzdy se snaz napsat o problemu ktery mas co nejvic. Tady muzu jen odhadovat co mas a co chces. Treba jestli mas originalni verzi CS source nebo jestli si ji nekde stahnul. Pokud si ji nekde stahnul, tak zalezi jakou verzi mas (kdo ji cracknul) co ja vim, tak jsou dve verze jedna od LUCIFERA a druha od EMPORIA. No a ted zalezi jestli chces hrat to CSko normalne po netu nebo jestli chces to hrat jen po lanu. Nebo pokud ti to hazi nejakou chybovou hlasku, tak kdy a pricem. NA tu tvou otazku ti odpovim tak maximalne, ze JO VIM hraju ho parkrat do tydne.
hans*
Ahoj,nevím přesně kterou z těch dvou verzí zrovna mám.Je to ta verze co se neinstaluje ,ale jenom ji nakopíruješ na HDD.Jde mi ale o hraní CS jen po domácí síti s kámošema a ne po netu,chce se to ale někam připojovat a já nevim co mám nastavit.A jak poznám co mám za verzi?Dik hans.
gadakluk
Máš tu cracklou verzi...a na to abys to spustil musis mit internetove pripojeni a nejnvejsi updaty na tu hru takze nejlepsi je si koupit normalni a neni problem :)
dallda
Jestli to chce hrat po domaci siti, tak vubec neni dobre si kupovat originalku. Chtelo by to cracklou verzi od emporia, kde se da nastavit ze budes hrat jen po lan. BTW kdyz mas funkcni hru, tak by normalne melo jit hrat po domaci siti. Jeden zalozi a zbytek se pripoji na nej, ale nezkousel jsem to
linkin666
no emporio znam...uz jsem s kamosem z emporia paril...mam normalni cracklou verzi...a nic spatnyho se nedeje...akorat se to da parit i po neetu jako LAN...ale na to musis mit progranm HAMCHi no a pak muzes prit o sto 6 :)

ladas*
hodnocení

0x
tek kdo ti to CD vypalil toho se zeptej jak *frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]