Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zvetsit plochu na notebooku pri hrani hry

Od: hakinhakir* odpovědí: 9 změna:

Dobry vecer,muzete mi nekdo prosim poradit jak mam na notebooku zvetsit hraci plochu pres celou obrazovku?Na druhem notebooku kdyz hraju hru a tuknu na to okenko zvetseni na celou obrazovku,mi to normalne funguje a mam to cele plose obrazovky ale na druhem mi cela plocha jen zezelena a nic tam neni.Dekuji za radu,nekdo uz mi tu radil ale to bohuzel nefunguje.I tak dekuji,hezky vecer.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

A zvládá to vůbec grafická karta?

hakinhakir*
hodnocení

graficka karta to zvlada

Ovladače, nebo grafika...to je první po čem bych šel. Na jakém základě trváš, že to grafika zvládá? Protože to jede v okně?

vraxan*

Aj keby to grafika nezvládala, tak by sa to nemalo prejavovať tak, že sa hra spustí iba v okne. Buď by mu to šílene sekalo, alebo by hra pri prvom spustení znížila detaily podľa konfigurácie PC.

doplněno 20.01.11 14:08:

No jo, tazatel to nikde nenapsal, že se jedná o webovou hru :-/

Hele ale tohle je nějaká flash hra nebo něco podobného a ne všechny hry si nastavují vše automaticky a flash už vůbec ne. A právě že u těchto web her se to podobně projevuje ;)

buss
19.01.11 12:32
hodnocení

0x

F11?

hakinhakir*
hodnocení

Dik za radu ale ani F11 neni to co potrebuji.Muzete mi jeste neco poradit?Jeste jednou,na facebooku mam hry a chtel bych je zvetsit pres cely displej kdyz v te hre tuknu na okynko zobrazeni pres celou plochu obrazovky.Na druhem notebooku mi to jde normalne.

vraxan*
hodnocení

0x

ALT+ENTER? U některých her to funguje.

doplněno 20.01.11 12:49:

Aká hra vlastne? Niektoré majú priamo v menu voľbu, že s majú spúšťať iba v okne, možno to máš zaškrtnuté.

hakinhakir*
hodnocení

Tak jinak,je to hra na facebooku.Tak se tam na ne podivejte,jedna se jmenuje Country Life a druha Bzoonk Bar.Mam malej notas,na tom mi to jde normalne ale na velkym ne.Kamoska i kamarad maj velkej notas i pc a jde jim to.Jen me tady ne.Existuje rada?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]