Nejste přihlášen/a.
zdravim mam takyto problem,mal som pamatovku 2GB v telefone micro sd vsetko vzdy islo aj ked som pripojil mobil k pc,teraz uz ten mobil nemam zostala mi pamatovka a ked ju dam do micro sd adpatera -funkcneho- aj pamatovka je este vcera mi isla v mobile tak mi to v tento počitač zobrazi ako SD drive (F,a ked ju dam otvorit tak vypise disk nieje naformatovany,disketa v jednotke f nieje naformatovana chcete naformatovat teraz?a ked dam formatovanie tak vypise ze disk je chraneny proti zapisu a nejde sformatovat
2GB karty v provedení SDHC neexistují, HC znamená high capacity a to se týká karet 4GB a výše. Doporučuji zkusit v jiné čtečce.
4GB SD existují, ale jelikož už s nimi bývají problémy tak se moc nevyskytují, sám mám 3ks a jedou mi v zařízeních na SD asi 10x pomaleji na zápis než ten samý model a výrobce s 2GB kapacitou. Takže hranice SD / SDHC je celkem jasná
Ten odkaz moc nechápu
no skusal som ju dat do kamaratovho mobilu a tiez to chcelo formatovat potom ukazalao ze kapacita 583mb iba a ked som nanu chcel nieco presunut tak sa restartoval mobil,a v mojom mobile mi isla normalne,sice som ju dostal k tomu mobilu
Doporučuji dát opět do čtečky a podívat se na ní v PC ve správě disků.
(ovládací panely - nástroje pro správu - správa počítače - správa disků)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.