Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám nainstalovaný antivirus eset - no a spustil sem hlbkovu analyzu počítače - objevilo mi tam 10 infiltrácii - po dokončení analyzy mi to ukázalo okno -
Nekteré lečené soubory boli spuštene nebo používané jinými aplikacemi. Akce, které byli na nich vykonané se projeví až po reštartovaní počítače. Chcete reštartovat počítač? Ano Ne
Dal sem ano - udelal sem nejakou hloupost?
Po reštartovaní počítače sem šel znova na eset - kliknul na kontrolu počítače - pod výberem a nastavením tech kontrol se mi zobrazilo: 1. datum a čas poslení kontroly: proste datum a čas
2. Výsledek poslední kontroly: 10 infikovaných suboru / 10
3. vylečené soubory: (políčko byo prázdne)
4. verze vir.. databázy: ...
Pak sem dal provezt znovu hlbkovou analyzu: našlo mi to 4 infiltrace - když sem po dokončení analyzy nestisk reštartovat počítač to okno (výše uvedené - nektere lečené soubory byli spuštené nebo...) se samo zavrelo a pod vyberem a nastavení tech kontrol byo:
2.výsledek poslední kontroly: 4 infiltrace
3 počet vylečených soboru: 4 vylečené
Tak ted fakt nevím jestli sem pri 1. hlb. analyze udela hloupost že sem dal restartovat počítač... Poradí mi nekdo kdo se do toho rozumí? Dik...
Já bych udělal znovu kontrolu v Nouzovém režimu.
Jinak doporučuji provést kontrolu programem Malware Bytes Anti-Malware. Též doporučuji pro jistotu provést kontrolu programem HijackThis.
Jak zacházet s programem HijackThis?
Stáhněte si program HijackThis (například zde → hijackthis.de/...) a spusťte instalační program. Nyní proběhne instalace. Pak HijackThis spustťe a kliknete na Do a System scan and save Logfile. Nyní proběhne kontrola, která netrvá déle než 1 minutu, většinou je hotová za 15 vteřin. Po kontrole se otevře Poznámkový blok. Obsah zkopírujte a emailem mi odešlete na honza.bencik@hotm/.... Po zkopírování obsahu klikněte na tlačítko Config... (vpravo dole) a pak klikněte na tlačítko Generate StartupList Log. Pak se na to podívám a až pošlu výsledky, co se má opravit (fixnout), tak otevřete HijackThis a kliknete na Do a System scan only. Po kontrole zaškrtnete to, co Vám bylo řečeno ať opravíte (fixnete). Až bude vše zaškrtané, tak klikněte dole na tlačítko Fix Checked.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.