Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde vysypat koš

Od: reno* odpovědí: 11 změna:

Smazal jsem složku z fotografiemi z mobilu protože jsem ji měl v Pc 2x . Složka zustala v koši i po vysipání koše a nejde odstranit ani obnovit . Skoušel jsem na koš kliknout pravým a pomoct tomo Unlockerem ale tato možnost tam není

Nejde vysypat koš

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danny*
hodnocení

2x

koukam ze to pise, ze mas zkontrolovat jestli slozka nebo porgram, ktery chces smazat neni pouzivan jinym programem. zkus se podivat ctrl+alt+delete na procesy a tam se podivat jestli ten program nebo slozka, kterou chces smazat neni pouzivana.

reno*
hodnocení

ne není používaná

sondaw*

Zkus koš vysypat v nouzovém režimu

reno*
hodnocení

Tak se mě asi po 50 pokusech :) podařilo nastartovat nouzový režim a výsledek je stejný jako v normálním režimu.. taky to nejde smazat . Ještě jsem skoušel před tím odhlásit se ale taky 0 bodů *plac*:)

Nejde vysypat koš #2
reno*
hodnocení

Dá se koš hodit do koše? *nevi* Odinstalovat a nainstalovat nový *nevi*

Ano i toto jde, ale tobě to nepomůže. Koš je ve své podstatě jen speciální složka. Ty nemáš problém s košem, ale s tím, co je uvnitř. Takže ti doporučuji stáhnou si Live distribuci linuxu, napříkald Ubuntu. Z něj nabootovat PC a pak z operačního systému smazat všechny "koše"na všech logických jednotkách pevného disku. Po restartu PC do Windows se ti koše zase vrátí zpět.

ubuntu.com/...

reno*
hodnocení

Hmm tohle je pro mě Španělská vesnice :) okres Madrid - venkov tak že se nebudu pouštět do žádných větších akcí *smich* a ještě skusím vytáhnout ze zásuvky a nechat to vychladnout a pak skusit smazat . Dík všem za rady *placni**palec*

reno*
hodnocení

Ještě doplním že složka je v koši ale není vidět :)

Nejde vysypat koš #3
kolik*

je to jednoduche pomuze restart protoze proces jiste jeste bezi (je to podproces s nazvem svchost.exe ale nikdy neni jasny ktery bezi jich vice.

rada je restart a pak to smazat respektive vysYpat kos a nebi jednoduzsi reseni jen se odhlasi a pak zase prihlasit to by melo stacit,pri odhlaseni od systemu se vetsina procesu ukonci.

ps:snad mam pravdu me to takhle jde ,nekolikrat jsem mel stejny problem.

Miloslav

magdon*
hodnocení

0x

Pokud jte to ještě nezkoušel, tak PC vypnout, ale opravdu odpojit od napájení (třeba i vytáhnout šňůru ze zásuvky), chvíli počkat (řádově i minuty!), aby se dokonale vymazaly paměti, pak znova zapnout. Pak by to mělo jít.

reno*
hodnocení

Dík všem za rady *palec* pomohla obnova systému

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]