Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
můj Windows 7 Ultimate 64 bit mi neustále přepisuje body v Obnovení systému. A tak se chci zeptat: kam je Windows ukládá a jak bych si mohl určitý vytvořený bod obnovení zazálohovat (zkopírovat) třeba na externí disk - jde to? Děkuji za pomoc. Hezký den
Ale to je normální. Pokud dojde místo vyhrazené pro tuto činnost, tak se starší body smažou a nahradí novým bodem.
Velikost místa se nastavuje zde: vscht.cz/...
Ano, to vím, jak nastavit velikost a tím i více záloh. Ale jak si zkopíruji tu konkrétní a kde ji najdu (u Windows 7 64 bit) Díky
Zálohy jsou v kořenovém adresáři ve skyté chráněné složce System Volume Information kam nemá uživatel přístup.
Aha, moc díky za info. Hm... Takže to nemá význam... A zálohovat PC pomocí Zálohování a obnovení to samozřejmě v mojí Ultimate verzi Windowsu 7 mohu, jenomže on vytváří bitovou kopii systému a ta je prakticky stejně veliká jako sám systém i se všemi nainstalovanými programy. A tolik místa ( u mě to dělá necelých 90 Giga!) opravdu na záložním disku nemám... Jo, kdyby existoval prográmek (třeba i placený), který by udělal jen zálohu Windowsu (bez mých napěchovaných složek Hudby a Videa), to by byla jiná - poradíte?
Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.