Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odeslání fotek emailem

Od: maruŠka* odpovědí: 31 změna:

Má někdo radu? Když chci odeslat fotky jako přílohu, tak se mi po kliknutí odeslat objeví nad emailem PROBÍHÁ UKLÁDÁNÍ EMAILU a za chvíli UKAZATEL NENÍ K DISPOZICI a email neodejde. Emaily posílám v seznamu.

31 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
No proxlížeš je Internet explorer? Mail posítáš z webového rozhraní? Vymazala jsi cache prohlížeče? (start/nastavení/ovládací panely/možnosti internetu-vymazat cookie,dočasné soubory včetně offline, historii...) tim bych začal a pak řešit dále páč explorer někdy zblbne. Dále fungovalo to někdy?

alias75*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Buhužel nevím jak si vedou freemali ,ale pokud budeš mazat historii tak bych ti dpotučil stáhnout si prográmek CCleaner a tuto očistnou kůru provádět sním.Stačí když to sním jednou týdně projedeš a máš pokoj.Je to moc dobrá věc protože dočasné soubory ,historie atp. dokáží narůst do obludných rozměrů.CCleaner si stáhneš tady slunecnice.cz/... návod jak na něj je zde pc-help.cz/... .V tomto případě je mě to ale divné.Seznam jako takoví myslím měl docela problémy.Vlastně proč si nenastavíš například Outlook Expres nebo nebo něco podobného.
maruŠka*
hodnocení

Jsem na počítači samouk, Outlook mi nějak nesedí. Ale přesto díky za rady
Zkus popsat jednotlivý kroky svýho snažení.Třeba to něco napoví
maruŠka*
hodnocení

Najedu si do emailu seznam, zadám adresu, předmět,kliknu na PŘILOŽIT K EMAILU SOUBOR, ukáže se PROCHÁZET, vložím fotku a kliknu na ODESLAT EMAIL.Ukáže se PROBÍHÁ UKLÁDÁNÍ EMAILU a po chvíli se vedle toho ukáže v červeném poli UKAZATEL NENÍ K DISPOZICI. Z 10 pokusů mi odešli jen 2 x

Tak sem proběh celou proceduru s tebou,po stisku ODESLAT EMAIL sem vrácenej na začátek svý schránky s oznámením VÁŠ EMAIL BYL ÚSPĚŠNĚ ODESLÁN.Kde je chyba netuším.

maruŠka*
hodnocení

Tak jsem si myslela, jestli nebude problém ve velikosti fotek, ale nemám páru , jak je zmenšit. Jinak díky!
Problém je třeba v tom že jsou fotky velké a ty musíš chvíli čekat...
K tomu je řada programů volně stáhnutelnejch-hledej to na Stahuj.cz-úprava formátu,je tam toho hodně,jen si vybrat.Jinak bych doporučil navšívit stránky JNP,časopisu Jak na počítač,tam je to pro nás co sme pomalejší.To neni výsměch,já sem tam furt a něco hledám.
25gowron*
Nevim teda jak velkou prilohu podporuje seznam , sem navyklej k centrumu, zkus treba poslat neco malyho.. Nebo jeste muzes zkusit jinej prohlizec, pokud by to delal IE, treba Mozilu Firefox...
styx*

Používám taky seznam a s ukazatelem jsou v poslední době problémy i umě. Sice se zobrazí ukazatel není k dispozici,ale mail my vždy odejde a problém to dělá jak v IE tak v Mozile i v opeře :(

Mohu jen poradit skusit počkat upload chvíli trvá a pokud se ti zobrazí že ukazatel není k dispozici a ty ze stránky vyjedeš chápu že se e-mail neodešle. tohle je z mých zkušeností, Ale chyba může být jinde...

alias75*
Seznam zdá se mi být poněkud rozhašený.Naposledy počátkem ledna cca čtyři výpadky .Poslední dva na diskovém poli kde jsou uloženy emailové schránky uživatelů.Podle tiskové mluvčí bylo postiženo cca jedna pětina uživatelů.Podle zdroje článku se vyskytli i ztráty dat jednotlívích uživatelů.
Velikostí přílohy to nebude.Cituji tiskovou zprávu provozovatele portálu, společnosti NetCentrum: 600MB je objem dat odpovídající velikosti standardního filmu. Plně dostačuje sadě digitálních fotografií nebo i hudebnímu CD. Tato velikost tedy umožní jednodušší výměnu velkých souborů.
Toto navýšení je poplatné k 1.5.2007
Problém to neřeší ,ale vylučujeme :)
styx*
Nejlepší by možná bylo opustit seznam a založit si schránku třeba na Gmailu. Tak jsem to udělal i já:)
Mno člověče nevim ale seznam i z hlediska spamu je jeden z nejlepších...gmail mi zrovna tedy nikdo nedoporučuje *smich*
Tohle datum ještě nebylo, nevadí. Jenom bych se chtěl zeptat, jestli ten problém přetrvává delší dobu nebo je to záležitost čerstvá. A ještě, ajká je rychlost tvého připojení k Internetu a jak veliké jsou ty obrázky?
maruŠka*
hodnocení

Tak tento problém trvá od té doby, co jse fotky poprvé odesílala, velikost fota je 0,98MB a rychlost stah. dat je 58,6 kByte/s a rychlost připoj. na internet je 469,13 kbit/s přitom přeposlané fotky mi odejdou. Když mi zmizne nápis UKAZATEL NENÍ K DISPOZICI, tak jsem zkoušela čekat ještě 20 minut a email neodešel. Nejde to ani v emailu ani v atlasu
25gowron*
Kdyz preposilas email, tak vlastne nic neodesilas ze sveho pc, uz je ulozen na jejich serveru a pouze das instrukci preposlat , proto v tom neni problem.
styx*
Sice jsi nenapsala rychlost uploadu ale jestli stahuješ jen něco kolem 60Kbps tak by mohl být problém v rychlosti uploadu.
Ta rychlost je dostatečná. Tím to asi nebude. Zkuste ještě toto: dejte Start - Spustit, napište CMD a do otevřeného okna zadejte ping www.seznam.cz. Všímejte si hodnot u položky čas. Dejte vědět.
maruŠka*
hodnocení

Pro spidera: prosím napiš kde mám napsat to CMD /na počítači jsem samouk, toto je pro mě všechno nové/ prostě když jsem dala START-SPUSTIT objevilo se okno, do toho jsem napsala CMD pak se objevilo okno černé s nápisy, ale žádné hodnoty se tam neukázaly...
No, máš to dobře a do toho černého otevřeného okna napiš ping www.seznam.cz a dej enter. Pak se mrkni na ty časy a dej vědět.
maruŠka*
hodnocení

Tak v tom černém poli se ukáže: C:/Documents and Settings/Moje PC

tam jsem napsala www.seznam.cz a odepsalo to

www.seznam.cz není názvem vnitřního ani vnějšího příkazu spustitelného programu nebo dávkového souboru toť vše...

styx*
Musíš tam napsat i to ping! A pro spidera jen tak pro zajmavost jaké hodnoty by měli vyjít? Mě vyšlo 12 ms.
maruŠka*
hodnocení

Super! Mi je to třeba podat po lopatě! Vyšlo mi 15 ms
25gowron*
Tak mě vychází min 11ms, ale prumer je 24ms,
maruŠka*
hodnocení

Tak jsem to dnes zkoušela a s kladným výsledkem, ale email s fotkou odešel až za 7 minut.
A něřikali jsme to? 7 minut je klidně možné protože spojení od tebe je většinou pomalejší než k tobě (můžeš změřit na www.lupa.cz) a tebe vylekal problém se zobrazením statusbar (prostě ikonky) toť vše- když dáš jen malou přílohu tak to odejde defakto hned...

maruŠka*
hodnocení

No myslím, že seznam má opravdu nějaké potíže, protože jsem posledně čekala 20 minut a nic. Totéž email.Ale přesto všem zůčastněným v této diskuzi díky. Zase jsem v něčem chytřejší!
25gowron*
Ted napadlo jak se o tom presvedcit, zkus poslat E-majl treba pres centrum.cz a pokud to pojede rychlejs je to seznamem a pokud ne, tak bouzel mas malou rychlost a problem je u tebe :(
Pomalajší bude, ale ne takhle. Kdyby ta linka byla 512/128 tak přenos jednoho mega bude trvat asi minutu (v ideálním případě, v reálu dejme tomu max minutu a půl) ale určite ne7 minut. Takhle to vypadá že je buď tedy chyba na Seznamu nebo se jí po cestě ztrácí pakety dík vysoké latenci.
To záleží na typu a kvalitě připojení. Všchny zde dosud prezentované hodnoty jsou perfektní. Nízkou hodnotu pingu ocení zejména hráči online her.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]